Намери техник за ремонт на климатици в София

Какво да правим, ако навън е студено, ние искаме да се стоплим, но климатикът не включва? Ако навън е адска жега, а ние искаме да се разхладим? Отговорът стои пред очите ви! Свържете се с платформа 151.bg, за да намерите правилния изпълнител на услугата за ремонт на климатици.

Тук е домът на майсторите и е лесно да откриете най-подходящия специалист за вашия конкретен проблем. Нужно е единствено да попълните контактната форма за заявка и съвсем скоро след това ще се свържем с вас.

Ремонт на климатици софия

Искате най-доброто съотношение цена-качество? Разгледайте нашата ценова листа

Какво да правим когато климатикът не работи?

Ако климатикът ви отказва да работи, проверете първо дали е включен в контакта. После проверете дали не е паднал някой бушон и дали режимът на дистанционното на климатика е този, който ви е нужен в момента. Случва се зададената температура да е близка до тази в помещението и тогава да не забелязвате промяна. Когато сменяте режимите, обикновено се чува звук, който ще ви помогне да разберете дали климатикът приема командата от дистанционното. Ако не откриете проблема в нито едно от тези неща, време е да се обърнете към специалист, който да разбере защо вашият климатик не работи и да отстрани проблема, за да можете отново да се чувствате уютно и комфортно вкъщи и на работното място.

Как да реагираме, ако климатикът издава странни шумове или има необичайни миризми, които се отделят при работата му?

Понакога може да чуете странни шумове или да усетите необичайни миризми, но не във всички случаи това са причини за паника. Понякога шумът, който идва от вътрешния модул на климатика се причинява от затоплянето. Пластмасата се свива и разширява и вие чувате пукане. Ако в режим на затопляне и обезскрежаване видите пушене, това е заради топлообменника, който се затопля, за да се размрази. А миризмите циркулират в климатика постоянно. Може да идва неприятна миризма отвън. Може да сте забравили профилактиката на климатика и да не сте почистили филтрите.

Потърсете нас – професионалистите от 151.bg при проблем с климатика в София!

Ние от 151.bg извършваме всякакъв вид ремонт на всички модели и марки климатици. Освен това, ние правим монтаж, демонтаж, поддръжка, профилактика и подмяна на климатици в град София. Предоставяме гаранция за вложените материали и за извършените услуги, но тя отпада, ако друга фирма е правила ремонт на монтиран от нас климатик. Ако неоторизирано лице сваля и мести двете тела на климатика, отново гаранцията ни отпада. Всички техници от екипа на 151.bg са с богат опит, квалифицирани, сертифицирани специалисти, които работят качествено, безопасно и на изгодни цени.

Наясно сме с новостите в нашата сфера – както в София, така и в цялата страна. Стараем се да предложим най-доброто за нашите клиенти, да намерим оптималното решение във всеки един отделен случай.

 

4.4/5 - (1069 votes)