Сервизи за монтаж на климатици София

Монтирането на климатик представлява закрепването на вътрешното и външното тяло, свързването им и слагането на тръби между тях. Дори да ви се струва лесно, монтажът има своите специфики и неща, за които трябва да се внимава, за да функционира климатикът правилно. Ако фирмата, от която сте закупили климатика си не предлага монтиране, тогава трябва да намерите опитни специалисти, които да направят монтажа безопасно.

Монтаж на климатици софия

Искате най-доброто съотношение цена-качество? Разгледайте нашата ценова листа

Специфики при монтиране на климатици

За да работи климатикът ефективно, без да се понижава мощността му, монтажът трябва да се извършва от хора, които знаят изискванията при монтиране, както и затрудненията, които могат да възникнат. Монтажът на климатик от неопитен техник може да причини наранявания и повреди на уреда, електрически удар, поява на теч и други неприятности. Бъдете внимателни към кого се обръщате за монтиране на климатик – изберете доказана фирма, за да няма неприятни изненади и за да не падне гаранцията на уреда. За да нямате локви вода, които се образуват, вследствие от работата на вашите климатици, при монтаж трябва да се помисли как да става отвеждането на конденза от тях. Необходимо е да се съобрази теглото на външното и вътрешното тяло на климатика с мястото на монтиране. При свързването на кабелите между двете климатични тела, трябва да се спазват някои правила, които са различни за отделните модели климатици. При всички случаи, нужно е кабелите и тръбите да бъдат закрепени и изолирани добре. Електрическото захранване на климатика трябва да бъде в самостоятелна верига и да има отделен предпазител. След монтажа на климатика, необходимо е да се направи тест дали всичко функционира правилно при различните режими на работа. Добрите специалисти ще ви обяснят как да поддържате климатика си, за да може да работи по-дълго и по-ефективно и ще ви дадат писмена гаранция за услугите си.

Обърнете се към 151.bg, за да намерите правилния изпълнител за монтаж на климатици в София!

За да бъдете сигурни, че няма да имате никакви проблеми с климатиците, обърнете се към истинските професионалисти в град София! Ние от 151.bg сме любезни с нашите клиенти, отговорни в работния процес, внимателни и прецизни към детайлите. Работим на територията на цяла София и околността – качествено, бързо и на изгодни цени. Ние от 151.bg даваме полезни съвети и консултации, както и гаранция за извършените дейности. Имаме нужните за работа разрешителни и сертификати.

При нужда от монтаж на климатик в София, изберете 151.bg и ще останете доволни!

Често задавани въпроси

151® е организация, която работи с високо квалифицирани техници и специалисти. При нас можете да получите пълно обслужване за всички видове климатици, започващо от монтажа и завършващо до демонтажа.

Времето за нас е златно и затова не го хабим излишно. Работим бързо, защото използваме сигурни и добре разработени техники. Не би ни отнело повече от два часа, за да монтираме климатика Ви, заедно с всичко нужно около него.

151® е разпознаваема и търсена фирма, която гради доверието сред клиентите си чрез високото качество на работа, а не чрез високи цени. Нашите стремежи са да извършваме услуги на изгодни цени, но доставящи удовлетворение на клиентите ни, за да ни потърсят отново.

4.4/5 - (1084 votes)