Монтаж на контрол на достъп в София

Когато имате нужда от монтаж на контрол за достъп, нашата платформа 151.bg е тук, за да ви предостави професионални електротехници, специализирани в тази област. Контролът за достъп играе важна роля в осигуряването на безопасността и контрола на достъпа до вашия обект.

Нашите екипи от електротехници са добре запознати с различните видове системи за контрол на достъпа, като електромагнитни брави, ключалки с кодове, RFID четци и биометрични системи. Те ще проектират и извършат монтажа на контрола за достъп във вашите помещения в съответствие с вашите нужди и изисквания.

Монтаж на контрол на достъп

Не се колебайте – разгледайте нашата ценова листа и открийте най-добрата оферта за вас.

Чипове

Ако пожелаете, входът в офиса може да се осъществява с помощта на чип, който е своеобразен тип ключ, а изходът – с помощта на специален, предназначен именно за това бутон. Това е един от вариантите, който съчетава в себе си както простота на употребата, така и ниска цена и цялата необходима функционалност.

Биометрия

Чрез този способ се изключва рискът от фалшификация, кражба или загуба на идентификатора, а също така е абсолютно невъзможно да се предостави идентификатор на друго лице. Това е особено актуално, когато става въпрос за системите, които служат да отчитат работно време.

Смартфони

Вашият смартфон може да бъде ползван и като безжично преносимо удостоверение, с което да си служите като физическо лице. Достатъчно е просто да поднесете телефона в близост до четеца и така ще отворите вратата.

Достъп с код

Кодовият ключ също е много популярен и има своето най-често ползвано предназначение. Предназначен е да бъде монтиран на стени или пък на врати. Възможно е да има светлинна или пък звукова индикация за отваряне, както и двете едновременно – според предпочитанията, които заяви потребителя, след като се запознае с предложенията. Дава възможност за използването на доста голям брой кодове, като те са с различно ниво на  достъп, а също така и регулира времето за достъп.

Картов достъп

Картовият достъп служи отлично при нужда от отчитане на посещаемостта и на контрола на достъпа. Този контрол се осъществява чрез карти и се отличава с особено лесен монтаж и улеснена настройка. Картите могат да бъдат четени от устройствата даже и безконтактно.

Проектиране

Фирмата извършва и проектиране на охранителна сигнализация. Това представлява разработване на оптимално разположение на охранителни системи, които се съобразяват с изискванията на действащите  закони и на нормативните актове.

Често задавани въпроси

Нашето предложение е, че освен стандартен монтаж, ние предлагаме и проектиране на системата и обслужването й в гаранционен и извън гаранционен срок при евентуални нужди и проблеми

Проектираме системите, доставяме ги и ги монтираме. Проектирането може да бъде с чип, със смартфон, с карта или с код. Проектирането може да стане чрез биометрия или охранителна сигнализация

Няма как да намерите по- добри от нашите предложения. Ние сме ги проверили и сме се уверили в това. Вие също можете да го направите като влезете в сайта ни. Ако Вашият случай не е описан в ценовата листа, можете да се свържете с операторите ни и да обсъдите офертите с тях.

4.5/5 - (1273 votes)