Специалисти с опит за откриване на течове Бургас със специализирана апаратура от термокамери и скенери

В тази страница ще акцентираме върху услугата Откриване на течове Бургас, защото ние от 151.bg сме запознати с течовете и щетите, които те водят след себе си. Мухъл, отлепване на плочки и тапети, наводнения и други, са само част неприятните моменти за собствениците на домове и офиси. Ето защо, ако и вие сте сред потърпевшите, не се бавете, а се свържете с фирмата ни.

До момента сме предложили Откриване на течове Бургас на стотици домакинства, а те от своя страна останаха доволни от нас. Тук бързаме да ви успокоим, че откриването на теч се извършва с термографска камера, което не налага къртене на стени. Работим бързо, чисто и без да оставяме неприятно впечатление. Екипът ни е добре обучен и подготвен за работата.

За разлика от много други “колеги” нашите майстори имат дълъг опит в диагностиката на течове с термокамера. По този начин не е нужно да чакате десетки часове, за да получите резултат. Екипът ни от специалисти ще фиксира теча и ще намери причината за него. Малко по-късно вече ще работим за отстраняването на тревожния фактор, който ви носи неприятности.

Откриване на течове Бургас

Ако искате да получите информация за цените на този тип услуга – натиснете тук

Защо да потърсите нашите услуги за откриване на течове Бургас?

Ние се стремим да бъдем конкурентоспособни и да предлага откриване на течове в Бургас на най-ниските цени. Добрата новина е, че това не е за сметка на качеството, а защото искаме да предложим изгодни услуги, от които да се възползват все повече хора. До този момент успяваме да постигнем много високи резултати в черноморския град и продължаваме напред.

Не си правим самореклама, тъй като коментарите на клиентите говорят най-добре за нас. За щастие до момента имаме само добри отзиви и ще се радваме и вие да се присъедините към доволните потребители. Напомняме, че даваме гаранция за всяка една от нашите услуги.

Колко струва извършването на термографското обследване?

В зависимост от това какъв е проблема, се предлага конкретна цена. Всички наши тарифи ще видите в сайта ни, откъдето ще се запознаете колко струва откриването на локални течове, течове от различни апартаменти, топлинни загуби на сгради и така нататък. Чувствайте се добре дошли да позвъните на телефоните ни, за да ви дадем още информация по темата.

Откриване на течове от фуги

Фугата представлява широко понятие, което се ползва в строителството. Навсякъде в една сграда има фуги. Срещат се на покрива,

Откриване на течове от парно

Ако искате да избегнете стария и труден метод за откриване на течове от парно чрез къртене, то трябва да се доверите на съвременните технологии и да повикате нашия екип, който ще направи диагностика посредством използването на термокамера…

Откриване на течове от подово отопление

Подовото отопление е отлично решение за дома, което включва в себе си тръби, чиято вода се затопля с помощта на котел. Ако обаче забележите наличие на влага в различните помещения предизвикана именно от пода…

Откриване на течове от подземни гаражи

В случай, че изпитвате затруднения поради теч от подземен гараж не изпадайте в паника – няма място за притеснения. Ние от 151® ще ви помогнем да се справите с този проблем. Фирмата ни предлага професионално извършване на услугата откриване на течове в подземни гаражи…

Откриване на течове с ултразвук

Течовете у дома са много неприятни. Влагата с неясен произход може да повреди голяма част от жилището, а и да доведе до здравословни неприятности.

Откриване на течове под земята

Ако забележите каквото и да било, което да ви наведе на мисълта, че може да имате проблем с теч под земята, предприемете мерки веднага, като се обърнете към екипа на 151®. Ние предлагаме професионално и успешно откриване на такъв тип течове..

Видеодиагностика на течове

Видео инспекцията на канали е съвременен и щадящ начин за извършване на диагностика на канализацията. Ако се нуждаете от такава услуга в София, обърнете се към специалистите в платформа 151.bg.

Откриване на течове в бани

За да намерим причината на теча, се доверяваме на модерните технологии. Използваме обучен екип от специалисти работещи с термокамера, която дава отлични резултати…

Откриване на течове от покриви

Само по себе си откриването на теч от покриви представлява трудност. Има различни методи, с чиято помощ може да се установи какво причинява теч, като много техници използват визуален контакт със съоръжението..

Откриване на течове от басейни

Откриването на теч от басейн е много сложна задача, тъй като хидросъоръжението има сложен състав. В този ред на мисли трябва да се диагностицира водопроводът…

Откриване на течове от водопровод

Най-хубавото е, че при ползване на термокамера или ултразвук не се налага къртене. След извършване на нужната диагностика специалистите могат да се заемат с разрешаването му…

Често задавани въпроси

Нашата фирма обслужва почти всички градове в България. Изборът на морския град Бургас не е на произволен принцип, нито пък случаен. В него живеят стотици хиляди души, които имат нужда от ежедневно обслужване. А ВиК услугите не са нещо, което можете да си набавите от аптеката или магазина. Трябва да разполагате с хора в обкръжението си, които да Ви насочат към надеждни професионалисти. Ако нямате такива, обходете сайта ни и ще намерите Вашето решение.

Най-напред искаме да допълним, че нашите решения се адаптират чудесно и към административните сгради, към индустриалните предприятия, към МОЛ-овете и други офис сгради. Потреблението е едно и също, рисковете са еднотипни. Разликата е само в консумацията на вода на дневна база и степента на амортизация на системите.

Рискове има както за водопроводи и канализации, които не се експлоатират, така и за тези, които постоянно влизат в приложение. В първия случай говорим например за изоставени постройки, в които никой не живее. Във втория случай говорим за помещения и сгради, които се посещават ежедневно от стотици и хиляди хора.

Всеки може да бъде засегнат и никой не е застрахован срещу течове, запушвания и аварии.

4.4/5 - (1029 votes)