Специалисти за откриване на течове с термокамера в Благоевград

Течовете могат да се окажат особено опасни за вашата собственост или имотите, които стопанисвате. Следете стриктно за наличието на такива. Понякога обаче може да се окаже особено трудно да ги забележите или дори да не сте в състояние да разберете от къде точно идват. Това е важен момент, в който на всяка цена трябва максимално бързо да се свържете със специалисти. Само те са в състояние да открият източника на проблема и да го отстранят.

Ако установите наличие на теч или имате съмнение за такъв и имотът се намира на територията на Благоевград, обърнете се към 151® и считайте проблемът за отстранен. Бързо и качествено ще извършим услугата.

откриване на течове благоевград

Платформата на 151.bg Ви предлага да

намерите доверени изпълнители / майстори за откриване на течове с термокамера и ултразвук

ИМАМЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ОТКРИЕМ ВСЯКАКЪВ ТИП СКРИТ ТЕЧ – ПОД ПОЧВА, БЕТОН, В БАНЯ, ТЕРАСА, ПОКРИВ ИЛИ ДРУГ В Благоевград НА РЕАЛНИ И ДОСТЪПНИ ЦЕНИ, ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ МОЖЕ ДА ВИДИТЕ нашата ценова листа.

Защо да изберете нашите услуги?

Разполагаме с отлични опитни специалисти. Освен това разполагаме с най-модерна техника, с която си служим при търсенето на теч.

Динамично време, в което живеем днес, всеки ден ни поднася нови и нови технологии. Такива възникват във всички областни, включително и ВиК. Ние се стремим винаги да сме в течение с новостите, така че в нашата фирма постоянно се обновяват знанията, техника и правим подобрения на това, с което разполагаме.

Инфрачервена термография

Този метод е една от най-добрите възможности, когато става дума за откриване на течове Благоевград. Това всъщност не е чак толкова нова технология, но към момента е най-добрият начин за извършване на тази услуга. Ние разполагаме с апарати и практикуваме инфрачервена термография.

Това представлява метод, който служи за визуализиране на определени обекти. Визуализацията става с помощта на инфрачервени лъчи. Те се излъчват с помощта на модерната техника, с която разполагаме. Винаги, когато е налична влага или теч, това е съпроводено с дадено температурно отклонение на предметите и обектите, които се намират в близост.

Защо ви трябват професионалисти?

Професионалистите от екипа ни ще извършат оглед и ще ви посочат причините за наличие на влага в дома или офиса. Освен това безпроблемно ще открият всякакви течове, независимо дали става дума за чиста вода – водопроводни щрангове или пък течът идва от канализацията – мръсна вода.

Доверете ни се! С богатия си опит, отлични професионалисти, съвременна техника и достъпни цени със сигурност ще оправдаем доверието ви.

Можем да Ви помогнем при следните скрити течове в Благоевград и района

Откриване на течове от басейни

Откриването на теч от басейн е много сложна задача, тъй като хидросъоръжението има сложен състав. В този ред на мисли трябва да се диагностицира водопроводът, хидроизолацията и шахтите на басейна.

Откриване на течове с ултразвук

Ултразвукът установява шумове, които човешкото ухо не може да чуе. Хващайки тези честоти на шумовете се намира и местоположението на теча. Не се налага къртене и разрушаване на стени.

Откриване на течове в подземни гаражи

Причините за поява на течове в подземни гаражи могат да са от най-различно естество. Това е причината да извършим подробен анализ. Той ще установи причините за поява на течовете и какво точно ги предизвиква.

Откриване на течове от парно

В случай, че забележите спад в налягането на системата или влажни петна в близост до радиаторите, е нужно да се обадите на 151.bg. Наш екип ще Ви посети, за да извърши оглед, а след това ще се премине към същинското откриване на теча.

Откриване на течове от подово отопление

В случай, че подозирате, че подово-отоплителната ви система започва да предизвиква влагата в някое от помещенията ви у дома, тогава се свържете с нас. Бригада 151.bg сме профилирани, когато става въпрос за установяване и отстраняване на течове, възникнали от подово отопление.

Откриване на течове от покриви

В миналото откриване на течове от покриви беше много скъпа и времеемка услуга. С навлизането на техниката в живота ни, това се промени, както можете да се уверите, ако повикате екип на 151.bg да извърши диагностика.

Често задавани въпроси

Нашата фирма обслужва почти всички градове в България. Изборът на морския град Благоевград не е на произволен принцип, нито пък случаен. В него живеят стотици хиляди души, които имат нужда от ежедневно обслужване. А ВиК услугите не са нещо, което можете да си набавите от аптеката или магазина. Трябва да разполагате с хора в обкръжението си, които да Ви насочат към надеждни професионалисти. Ако нямате такива, обходете сайта ни и ще намерите Вашето решение.

Най-напред искаме да допълним, че нашите решения се адаптират чудесно и към административните сгради, към индустриалните предприятия, към МОЛ-овете и други офис сгради. Потреблението е едно и също, рисковете са еднотипни. Разликата е само в консумацията на вода на дневна база и степента на амортизация на системите.

Рискове има както за водопроводи и канализации, които не се експлоатират, така и за тези, които постоянно влизат в приложение. В първия случай говорим например за изоставени постройки, в които никой не живее. Във втория случай говорим за помещения и сгради, които се посещават ежедневно от стотици и хиляди хора.

Всеки може да бъде засегнат и никой не е застрахован срещу течове, запушвания и аварии.

4.8/5 - (1148 votes)