Специалисти за откриване на течове с термокамера в Разлог

Няма случай в който теч да не е създал проблем и неприятности за дадено домакинство в което е бил образуван. В такива случаи Ви е нужен професионалист, който сигурно да установи точно от къде произлиза проблема и съответно да го отстрани веднъж и завинаги. Ние предлагаме точно това. Предлагаме водопроводни бригади с добри умения. Подбрали сме всеки член от екипа ни със старание и чрез високи критерии. Всеки един притежава дълъг и активен опит в сферата от минимум три години. Разполагаме и с всички нужни инструменти за обследване, анализ, търсене и поправка. Можете да получите услугите ни като ни позвъните. Телефоните изписани на екрана ще Ви свържат с водопроводчиците ни в Разлог.

Откриване на течове в Нови Искър

Цените са важни? Даваме ви лесен достъп до нашата ценова листа – натиснете бутона!

Причини за появата на течовете

Течовете могат да се образуват на всевъзможни места и на практика навсякъде където има тръби и през тях преминава вода. Налягането на тази вода винаги е много високо и когато тръбите не са в добро състояние, както и сами се досещате, са предразположени към спукване, пречупване, изваждане, изхлузване и т.н. Затова като първа и най-важна причина за появата на течове определяме влошеното състояние на системата и рядкото й преминаваме през профилактични огледи. Все пак не са и малко случаите, когато съвсем ново изградени системи са получили проблем, но при тях обикновено причината е лошото стопанисване и неправилната употреба, като например изхвърляне на неподходящи и неразграми отпадъци, които я запушват и съответно дават предпоставки за образуване на теч. Течовете могат да се образуват както по вертикалните, така и по хоризонталните тръби.

С какви уреди си служим за откриване на течовете

Разполагаме с пълен набор от водопроводни инструменти, както и с нужният опит за правилната им експлоатация. В случаите с лесно визуализиращите се течове прилагаме стандартни похвати, в чиято ефективност сме се убедили в годините назад. При останалите течове, наричани още скрити, въпроса е малко по-специфичен. За откриването им прилагаме високотехнологична апаратура излъчваща термо лъчи или ултразвук. Чрез тези съвременни иновации успешно успяваме да открием дълбоко скритите течове зад стените, образували се по тръбите на водопровода. Освен това метода позволява да извършваме услугите си по-бърз и значително по-щадящ начин, в сравнение с времето преди навлизането на тези апарати, когато за да се открие теч е било нужно всичко да бъде кардинално изкъртено и разрушено.

Можем да Ви помогнем при следните скрити течове в Разлог и района

Откриване на течове от басейни

Откриването на теч от басейн е много сложна задача, тъй като хидросъоръжението има сложен състав. В този ред на мисли трябва да се диагностицира водопроводът, хидроизолацията и шахтите на басейна.

Откриване на течове с ултразвук

Ултразвукът установява шумове, които човешкото ухо не може да чуе. Хващайки тези честоти на шумовете се намира и местоположението на теча. Не се налага къртене и разрушаване на стени.

Откриване на течове в подземни гаражи

Причините за поява на течове в подземни гаражи могат да са от най-различно естество. Това е причината да извършим подробен анализ. Той ще установи причините за поява на течовете и какво точно ги предизвиква.

Откриване на течове от парно

В случай, че забележите спад в налягането на системата или влажни петна в близост до радиаторите, е нужно да се обадите на 151.bg. Наш екип ще Ви посети, за да извърши оглед, а след това ще се премине към същинското откриване на теча.

Откриване на течове от подово отопление

В случай, че подозирате, че подово-отоплителната ви система започва да предизвиква влагата в някое от помещенията ви у дома, тогава се свържете с нас. Бригада 151.bg сме профилирани, когато става въпрос за установяване и отстраняване на течове, възникнали от подово отопление.

Откриване на течове от покриви

В миналото откриване на течове от покриви беше много скъпа и времеемка услуга. С навлизането на техниката в живота ни, това се промени, както можете да се уверите, ако повикате екип на 151.bg да извърши диагностика.

Често задавани въпроси

Нашата фирма обслужва почти всички градове в България. Изборът на морския град Разлог не е на произволен принцип, нито пък случаен. В него живеят стотици хиляди души, които имат нужда от ежедневно обслужване. А ВиК услугите не са нещо, което можете да си набавите от аптеката или магазина. Трябва да разполагате с хора в обкръжението си, които да Ви насочат към надеждни професионалисти. Ако нямате такива, обходете сайта ни и ще намерите Вашето решение.

Най-напред искаме да допълним, че нашите решения се адаптират чудесно и към административните сгради, към индустриалните предприятия, към МОЛ-овете и други офис сгради. Потреблението е едно и също, рисковете са еднотипни. Разликата е само в консумацията на вода на дневна база и степента на амортизация на системите.

Рискове има както за водопроводи и канализации, които не се експлоатират, така и за тези, които постоянно влизат в приложение. В първия случай говорим например за изоставени постройки, в които никой не живее. Във втория случай говорим за помещения и сгради, които се посещават ежедневно от стотици и хиляди хора.

Всеки може да бъде засегнат и никой не е застрахован срещу течове, запушвания и аварии.

4.5/5 - (956 votes)