Цялостен или Частичен Ремонт на Баня в София

151® предлага висококачествен ремонт и цялостно обновяване на бани. Нашата фирма има дълъг опит в ремонтните дейности и разполага с квалифициран персонал, който работи изцяло по проект на клиента. Последният може да сподели своите възгледи за перфектната баня, а ние ще се постараем да сбъднем неговите желания, като спазим всички изисквания.

Защо да изберем 151® за ремонт на баня?

За да бъдете сигурни в качеството на нашите услуги Ви предлагаме да се запознаете с нашите опитни техници, които се стремят да задоволят и най-взискателните клиенти. В проектите ни за ремонт на баня включваме цялостни решения, свързани с интериора на това помещение, мебелировката и отделните елементи. Крайните резултати със сигурност ще ви задоволят.

Ако се стремите към пълно обновяване на банята, поставете тази задача на нас. Екипът ни ще се погрижи за полагането на подходящата подова настилка, стените, тавана и мебелите във влажните помещения. Работим със специални инструменти и техника, с чиято помощ създаваме истински шедьоври. Подбираме правилните цветове, декорации и други елементи.

До този момент сме извършвали стотици, та дори хиляди ремонти на бани в София, а мнението за нас винаги е било положително. За щастие до сега рекламации не са правени и се надяваме тази тенденция да се запази и в бъдеще време. Разбира се, даваме гаранция за всяка наша услуга, така че ако се появи проблем, след като сме работили за Вас, то той ще бъде отстранен.

Точна и крайна цена се определя след консултация с наш специалист на място (адрес). Стойността на консултацията е на стойност 30.00 лв., сума, която ако ни се възложи ремонта да се изпълни от наш екип, ЩЕ ви бъде приспадната от стойността ремонтната дейност в последствие.

За записване на час за посещение свържете на посочените телефони – +359 87 535 7100.

Какво включва ремонтът на банята?

Предлагаме Ви всички необходими неща за ремонтиране на банята. След нашата намеса, не е нужно да търсите допълнителни майстори, които да работят по едно от най-важните помещения в апартамента или къщата. В следващите редове можете да се запознаете със списъка от дейности, който предлагаме. А сега нека видим какво включват услугите ни:

 • Оглед от наш специалист за ремонт на баня и консултация за налични опции и възможности;
 • Избор на доставчик на необходимите материали;
 • Проектиране и изготвяне на оферта;
 • Одобрение и подготовка за ремонтни дейности;
 • Къртене на баня – при необходимост, използваме подизпълнител;
 • ВиК – изграждане или подмяна на съществуваща ВиК инсталация (водопровод и канал);
 • Електро – изграждане или подмяна на съществуваща Електро инсталация – LED осветление, плафонери, контакти, бойлери и т.н.
 • Направа на замазка – при необходимост;
 • Полагане на мазилки, шпакловки – в зависимост от необходимостта;
 • Полагане на подови настилки;
 • Направа на борд за душ кабина или душ пространство – в зависимост от желанието на клиента;
 • Лепене на плочки, фаянс или друг материал;
 • Монтиране на оборудване – моноблок, душ батерии, мивки, шкафове, огледала и т.н.
 • Монтиране на аксесоари.
 • Инсталация на вани и душ кабини – в зависимост от желанията на клиента;

Сега, след като познавате основните ни предложения, е време да се свържете с нас, за да ви дадем допълнителна информация относно цените на пакетните услуги. Независимо, дали става въпрос за ремонт на нова баня или обновяване на стара, нашият персонал е готов да поеме тежката работа. Спазваме предварително уговорените срокове и всички поставени задачи.

151® е един от най-лесните пътища за изграждане на красива и функционална баня. Това е една дългосрочна инвестиция, която със сигурност ще ви носи удоволствие в перспектива. Надяваме се да се спрете на нашите услуги и Ви пожелаваме всичко добро.

Съпътстващи ремонти при реновирането на банята