Отстраняване на теч от скрито казанче

Имате ли проблеми с вграденото, познато още като скрито казанче? Ако тече, а вие не успявате да разберете точно от къде, не се притеснявайте. Не е необходимо да се паникьосвате. Няма значение каква точно марка е вграденото тоалетно казанче. Не се притеснявайте, няма да има нужда да мислите за наложително къртене на плочки, за махане на профили или за каквото и да било. Просто се обърнете към специалистите от 151®. Имаме подходящата техника и обучени специалисти, които с бързина и готовност ще се отзоват на проблема ви. При по-голямата част от марките отстраняването на теч от скрито казанче става без никакви сложни странични неща. Ето и как протича в последователни стъпки тази процедура, ако имате протекло вградено тоалетно казанче.

Процедура по отстраняване на теча

Първото нещо, което ще направят майсторите от 151® е да отстранят активатора. Това се случва доста лесно и няма необходимост да се притеснявате. Важно е обаче да се реагира наистина бързо.

Второто нещо, което ще трябва да направят майсторите, е да завият спирателния кран. В противен случай може да се стигне до сериозно намокряне.

Следващата по ред стъпка се състои в отстраняването на пълнещия и на празнещия механизъм от вграденото казанче. Има и по-модерни вградени казанчета, при които това действие става по елементарен начин – просто трябва да стиснете щипките, предназначени за това. Процедурата е лесна и простичка.

Изпълняваме пълната гама от водопроводни услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа.

Най-често появяващите се проблеми при повечето различни марки казанчета са в гумените уплътнения на празнещия и пълнещ механизъм. Те лесно могат да бъдат подменени.

Съществуват и няколко други възможни проблеми, от които е добре да се пазите още при самия монтаж. Ако все пак проблем възникне, екипът на 151 с готовност ще го отстрани.

Ето и с какво да внимавате, когато майсторите ви монтират вграденото казанче, за да се спестите неприятностите на по-късен етап:

  • да не изхвърлят шпилките;
  • да не изхвърлят спирателното кранче;
  • да не изхвърлят фиксиращата скоба на активатора;
  • да не завинтят гипсокартона за цистерничката на скритото казанче;
  • да не се озоват боклуци по време на монтажа в цистерната.

Все пак, какъвто и проблем да възникне, знайте, че специалистите от 151® могат да го отстранят!