Откриване на течове от покриви с термокамера

Само по себе си откриването на течове от покриви представлява трудност. Има различни методи, с чиято помощ може да се установи какво причинява теч, като много техници използват визуален контакт със съоръжението, за да разкрият проблема. Ние от 151® пък използваме модерна техника, която ни позволява да локализираме течовете и да ги отстраним по възможно най-бързия начин.

Имаме възможност да открием всякакъв тип скрит теч – под почва, бетон, в баня или друг  в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Благоевград на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа.

На първо време това може да се дължи на лошо направената хидроизолация. Хидроизолационните слоеве могат да се повредят, а това несъмнено ще доведе до теч. От ключово значение е да се установи мястото на скрит теч, ако има такъв. Нашият персонал се справя благодарение на инфрачервени технологии, термографска диагностика и други.

В миналото откриване на течове от покриви беше много скъпа и времеемка услуга. С навлизането на техниката в живота ни, това се промени, както можете да се уверите, ако повикате екип на 151® да извърши диагностика. Термографският анализ в крайна сметка ще доведе до успех, тъй като методът е проверен и работи безотказно през годините.

Защо откриването на теч от покрив е важна мисия?

Повредата на водоустойчивите слоеве води до пропускане на вода. Тя пък пробива своя път и стига до апартаментите на хората. Налице са тъмни петна, мокри стени и тавани. Самата влага води до мухъл, разлепване на тапети, ронене на тавана или стените. Това не бива да се случва, тъй като ще струва много скъпо на всяко едно домакинство. Ние от 151® сме готови да реагираме.

Локализирането на точното място на теча от покрива е много важен момент, който ще помогне на майсторите да извършат прецизен ремонт, като отстранят повредената изолация, положат нова и се съсредоточат върху детайлите. Термографската диагностика не е скъпа, а в същото време е толкова полезна. Ето защо очакваме да се свържете с нас, за да дойдем на обекта и да установим мястото на течащата вода. Разбира се, ще ви дадем и гаранция за качеството на работата ни.