Откриване на теч от водопровод без къртене

Нашата бригада е с богат опит в сферата на откриване на теч от съседи. Гарантираме, че работата ще бъде свършена по най-добрия начин. Течовете се установяват с извършването на обследване с термографска камера. Най-хубавото е, че при ползване на термокамера или ултразвук не се налага къртене. След извършване на нужната диагностика специалистите могат да се заемат с разрешаването му. От вас се иска само да ни осигурите достъп до двата апартамента.

Такъв теч може да се идентифицира много трудно, дори невъзможно с просто око. Причината е, че човек обикновено вижда единствено последствията – например петна, ронеща се мазилка, подута боя и други подобни.

Апаратурата, с която разполага екипът на фирма 151®, ни дава шанс да установяваме температурни разлики на обекта, които са в рамките на десети от един градус. Доверете се на специалистите ни, а те, благодарение на опита си, уменията и нужната техника бързо и лесно ще открият от къде точно произлиза теча. Освен това ще ви предложат и начин за отстраняването му, както и извършване на самата работа около това.

Имаме възможност да открием всякакъв тип скрит теч – под почва, бетон, в баня или друг  в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Благоевград на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа.

Обследване с термокамера

С помощта на инфрачервена термография къде се крие източникът на теч може да се открие бързо. Най-хубавото е, че няма да се наложи да се разрушават стени, нито пък подови настилки. Професионалистите ни ще ви посочат точното мястото на проблема.

Ако са налични течове на вода от водопровод с неясна локализация ще се наложи да се ползва апаратура за откриването им, но не е задължително да се работи с термокамера. Друг съвременен метод, който дава отлични резултати, е с помощта на ултразвук. Начинът е разпространен и се счита за един от най-добрите варианти за откриване на теч от водопровод.

Откриване на теч с ултразвук

Ултразвукът функционира с по-голяма честота, отколкото може да възприеме горният праг на потенциала на човешкия слух. Течове от водопровод се откриват наистина успешно с негова помощ.

Ние от 151® предлагаме откриване на течове с помощта на ултразвук, като предлагаме и възможност за тяхното отстраняване, ако клиентът има желание.

Откриването на теч с помощта на този метод не е универсален вариант и не е в състояние да помогне при скрити течове при всякакви условия. Не е ефективен и при течове от всякакъв вид. Прилага се най-вече при течове от тръби с високо налягане.