Видеодиагностика за скрити ВиК течове

Видео инспекцията на канали е съвременен и щадящ начин за извършване на диагностика на канализацията. Ако се нуждаете от такава услуга в София, обърнете се към 151®. Екипът ни има на разположение различна техника за видео диагностика.

Имаме възможност да открием всякакъв тип скрит теч – под почва, бетон, в баня или друг  в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Благоевград на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа.

Камерите ни са с широк обхват на действие, подходящи за тръби с най-различен диаметър, вариращ в широк диапазон. Разполагаме и със записващо устройство. Правилното извършване на диагностика значително ще улесни последващото отпушване на канали с помощта на машини. Също така специалистите възможно най-добре ще се ориентират какъв точно метод на отпушване ще е най-добре да ползват.

Камерите ни са снабдени със софтуер за извършване на видео диагностика. Може да брои метрите, да извършва многократно увеличение на картината, дава възможност за измерване на наклона, за лазерно установяване на евентуални промени в диаметъра на тръбата и в тяхната големина, както и да осъществи измерване на големината на попадналите в тръбата чужди тела.

Употребата на подобна модерна техника за видеозаснемане в канализацията е отличен избор при подозрения за счупване или за наличие на корени или почвени наноси, налични в каналите. Разполагаме с  нужната техника и с добри експерти, така че ние от 151® ще направим абсолютно точна диагностика на канализации и канали.

Заявете нуждата си от тази операция и ние ще обърнем внимание на случая ви и във възможно най-кратък срок ще посетим обекта.

Причина за запушванията на каналите най-често се оказват наслагания, мокри кърпички, тампони, памперси и косми. Ако запушването е вследствие от сплъстени косми или пък от мокри кърпички, ще използваме специализирана глава. С нейна помощ боклуците се изваждат от канала.

Никога не се опитвайте да изблъсквате навътре в канала запушването от косми или от мокри кърпички. Това ще затрудни още повече ВиК екипите за последващото отпушване на канала.

При запушване от корени на растения пък се използва накрайник, функциониращ като трион, с помощта на който корените се режат и изваждат.

Видео инспекция на тръби и канализация

Специалистите от 151® следят винаги за правилна експлоатация на камерата за инспектиране на канали. Благодарение на това ще бъдете сигурни в точното локализиране на проблема.