Когато имате нужда от майстор за замазка на плоча в София, елате при нас!

Екипите на платформа 151.bg Ви предлагат услуги свързани със замазки върху плочи и изграждане на подова настилка на помещението. Правилното съотношение на сместа, правилното нивелиране на замазката и равномерното полагане Ви гарантират добри качества на помещението и перфектно изграждане на подовата настилка, а ние Ви предлагаме точно това и то на топ цени. Замазката положена върху плоча е основата на подовата настилка независимо дали тя ще бъде от теракот, гранитогрес, мокет, паркет и т.н. Възползвайте се от нашите предложения и изградете дома си с качество и стил на достъпни и атрактивни цени.

Замазка на плоча

Каква ще бъде цената на тази услуга? Разберете тук!

Как се прави саморазливна замазка?

Саморазливната замазка, известна още като самонивелираща е подходяща за терени, които изискват перфектно гладно и равно покритие. Саморазливната замазка не е изградена, като стандартните, от бетон и при нея се елиминират неприятностите от дребни камъчета и малки частици. Тайната й е в това, че е течна и с перфектно гладка консистенция, което й позволява да покрие участъка максимално равномерно. Използва се в случай когато замазаната основа изисква перфектна нивелация заради последващия слой, който ще се полага върху нея, като например мокет, паркет или ламинат. В повечето случай тези подови настилки са тънки и следователно всяка неравност под тях ще ги деформира и ще повреди перфектният им външен вид.

Защо Ви е нужен специалист, част от платформа 151.bg?

Повечето замазки подходящи за полагане върху плоча се продават в сухо състояние, под формата на прах. Затова е препоръчително, дори изключително важно да работите под ръководството на експерт в областта, защото правилното приготвяне на сместа играе много важна роля за цялата по нататъшна работа. Освен това в повечето случай плочите са оставени на груб строеж и преди полагането на замазката е нужно добре да се почистят от замърсявания, мазни петна и едри отломки. В повечето случай това почистване на става с подръчни средства, а са нужни професионални уреди за обезпрашаване и промиване. Нашия екип ще обърне внимание на всичко това и ще свърши работата със старание до най – малкия детайл. Затова си струва да не рискувате да свършите всичко сам!

Често задавани въпроси

Не се колебайте към кого да се обърнете и на кого да се доверите когато ви предстоят довършителни ремонти, защото фирма 151® разполага с мобилни екипи, обучени и квалифицирани точно в тази област.

Можете да разгледате ценовата листа в сайта ни. Предлагаме много изгодни предложения, както и много намаления.

Никак няма да прозвучи добре, ако сами се похвалим, затова ви предлагаме да попитате нашите клиенти и да разгледате техните мнения и оценки. Ежедневно ни се доверяват хора от цяла България и в това няма нищо случайно.

4.8/5 - (1035 votes)