Oтпушване на канали с ВОМА в София

На всеки в даден момент му се налага да се сблъска с проблема ,,запушен канал“. Много хора се опитват да го разрешат сами, но след пробите установяват, че това не е елементарна работа, както може да изглежда на пръв поглед. Какво остава тогава?

Потърсете нас – ние сме 151.bg и можем да ви свържем с опитни екипи за отпушваме канали чрез модерни технологии. Те могат да се справят професионално с всякакви запушвания. Предлагаме и отпушване на канали с ВОМА.

Отпушване на канали с ВОМА

Цените са важни? Даваме ви лесен достъп до нашата ценова листа – натиснете бутона!

Какво представлява ВОМА?

Методът тип ВОМА всъщност представлява отпушване на канала с вода под доста високо налягане. За целта каналджиите от платформа 151.bg използваt машина, която служи при отпушване. Нейният тип е „Вома“, затова и методът на отпушване с нейна помощ е познат със същото име. Тя е подходяща най-вече за случаите, в които става дума за хоризонтални канализационни тръби, чиито диаметър е повече от 110 mm. Тази специфична машина функционира с дюзи, предназначени за различно приложение. Освен за отпушване на канали, ВОМА може да служи и за почистване на канали от отлагания и мазнини, както и за продухване или за рязане на враснали корени.

Защо каналите се запушват?

Всеки канал е възможно да се запуши по редица най-различни причини. Запушването може да се дължи например на неправилна експлоатация. Друга възможна причина е наличието на отлагания от всевъзможен тип във вътрешността на тръбите. Каналът се запушва и при наличие на някакъв твърд предмет или пък на строителни отпадъци. Той може да се окаже и счупен. Това са основните причини за запушване на канал.

Какви методи за отпушване на канали съществуеат?

Съществуват различни методи за отпушване на канали. Значение има видът и местоположението на запушването, както и възможната причина. Екипите ни по отводняване и отпушване разполагат с професионални машини и всичко необходимо, така че не се колебайте да се обърнете за помощ към нас.

Запушените канали могат да се отпушат чрез фекалка, с механично задвижвана спирала, с ВОМА, с помпа Ротербергер или с високонапорна помпа. Съществуват и други методи, но това са най-често използваните.

Защо да изберете да Ви обслужим ние?

Екипът ни се състои само от професионалисти. Ще се отзовем на заявката Ви веднага и ще подберем най-подходящия начин за отпушване на проблемния канал. Имаме на разположение цялата нужна техника.

Често задавани въпроси

Като професионална почистваща фирма на канали ние притежаваме високотехнологични уреди като ВОМА, което представлява уред изтласкващ вода под много високо налягане

Метода предлага високо качествено и ефективно отпушване дори при изключително тежки и твърди образования. Силата на водата избутва и отмива абсолютно всякакви отлагания от всякакъв характер

ВОМА е лидер в почистването на канали, а ние боравим успешно с този метод. Освен това имаме готовност да се отзовем бързо на Вашето обаждане. Екипите ни са разположени в най- големите градове в България и Ви очакват

4.3/5 - (1136 votes)