Продухване на тръби в София

Профилактичните прегледи на водопроводната инсталация са особено важни и при някой от тях може да се случи така, че да установите, че се нуждаете от услугата продухване на тръби.

Ще спестите време и разходи от големи ремонти чрез извършването на профилактични прегледи на водопроводната инсталация от специалисти в сферата. Обширната база на платформа 151.bg разполага с професионално оборудване, което служи за диагностика и продухване на тръби. Специалистите ни ще направят цялостен преглед и ще проверят състоянието на сифоните, тръбите и отводнителните канали. Също така те ще установят и ще отстранят започващите запушвания, а ако бъдат установени проблеми като пукване на тръби или разхерметизиране и други подобни, ще предприемат необходимите мерки за тяхното отстраняване.

Продухване на тръби

Цените са важни? Даваме ви лесен достъп до нашата ценова листа – натиснете бутона!

Кои са най-често срещаните причини за запушване на канализацията?

Съществуват разнообразни причини за запушване на канализацията. Запушването може да с случи поради коренови прораствания или пък като последица от счупване или разместване. Друга възможна причина са напели и отлагания в канала. Може също запушването да е заради препятствия, попаднали вътре, като твърди предмети или строителни отпадъци.

Съществуват и други дефекти, причиняващи запушване, увреждане, течове, прекъсване на комуникации, спадове на налягането и т.н.

Екипът ни ще открие бързо причината за запушените канали!

Нашите специалисти не само ще отстранят проблема за момента, но и ще установят причината за възникването на проблема. Така ще ви дадем съвети и насоки как да действате и какво трябва да бъде предприето, за да може за в бъдеще да не възниква подобен проблем. Ако все пак често се стига до запушвания, предлагаме на клиентите ни да извършим видеодиагностика и продухване на тръбите, с цел по-ефективното им почистване. Тогава, макар и проблемът да не е виден на пръв поглед, ще бъде открит.

Продухването на канали е ефективен метод за тяхното почистване

Предлагаме продухване на канали с помощта на нова и висококачествена техника!

Продухването може да бъде извършено, какво с въздух, така и с вода под налягане. Такава машина се използва при хоризонтални канали с по-голям диаметър от 110 mm. Работи с дюзи, които са с различно приложение, едно от които е продухване.

Отпушването на канализация може да се осъществи и с високонапорна помпа. С нейна помощ вътрешността на тръбите се прочиства старателно от гъсто залепнали мастни отлагания, кал, текстилни материали, чакъл, пясък и глина. Работи и с дюзи за продухване.

Често задавани въпроси

Използваме най- съвременните и иновативни технологии. При хоризонтални канали продухваме тръбите с машини със специални дюзи за продухване. Използваме също и високонапорна помпа отново със специален накрайник

Стараем се да работим бързо и качествено, стремим се и в повечето случаи ни се получава. Но не го правим бързо за сметка на качеството, а едновременно бързо, но и качествено

Градовете в които извършваме тази процедура са София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Велико Търново, Плевен, Русе, Перни, Благоевград и по- малките населени местности около тях

4.4/5 - (1017 votes)