Монтаж на мивка в термоплот в София

Платформа 151.bg може да ви помогне с намирането на контакти за професионален монтаж на мивка в термоплот, монтаж на термоплот, на термогръб и всичко необходимо за Вашата кухня. Сам по себе си един монтаж на мивка е сложна и специфична процедура. Като добавим, че сте предвидили или вече имате термоплот, нещата се усложняват допълнително.

За много хора монтажът се свежда до поставяне на корито в изрязаното в плота място и уплътняването му с прозрачен силикон. Само че много други фактори Ви ограничават каква да бъде мивката. Едно от тях е наличието или отсъствието на отвор за монтажа на смесителя. Някои смесители се монтират в стената, но други изискват пробиване на плота. Нещата зависят от Вашите виждания за функционалност и естетика.

Монтаж на мивка в термоплот

От къде да започнете при монтаж на мивка в термоплот?

Вече споменахме първия етап – изборът на подходяща мивка. Ако сте ограничени откъм размери, това ще се отрази в избора и на самата мивка. На пазара има много идеи за по-малки корита, така че не сте ощетени. По-голяма мивка съответно изисква по-голямо място, предвидено в аванс.

Следващият етап, съпътстващ конвенционалния монтаж на мивка в термоплот, е разположението й. Винаги трябва да се съобразявате с наличните тръби и отвори. Каналът трябва да е максимално близо – това правило важи и за пералните и миялните машини, ако вграждате такива. Там, където канали и тръби не са налични, е добре да позиционирате уреди, неработещи с вода – хладилник, печка.

Друга важна подробност около монтаж на мивка в термоплот

Предвиждането на няколко допълнителни сантиметра отстрани! Мивката не трябва да е по-широка от плота – не допускайте подобна грешка. Макар на пръв поглед да виждате и сами колко грозно стои, в магазина трудно ще се ориентирате какъв избор да направите. Ето защо майсторите за монтаж на мивка в термоплот, регистрирани в платформа 151.bg Ви съветват да правите предварителни измервания. Когато ги представите в магазина, служителите много по-лесно ще Ви насочат към идеалната за Вас мивка.

А, ако цялата процедура, спомената по-горе, Ви се струва бреме, делегирайте я на някой от многото монтажници, регистрирани в платформа 151.bg. Те ще Ви посетят на място в дома Ви. Ще извършат оглед, ще Ви обяснят кое къде е най-добре да бъде поставено. След което ще преминат към същинския монтаж на мивка в термоплот и ще получите един готов продукт. Ще получите мечтаната кухня – удобна, практична, красива.

Въпроси и отговори

Да! Нашите монтажници са опитни като повечето в миналото са работили в фирми в други за сглобяване или производители на мебели и декорации за дома. Поради това те притежават уменията и опита, необходими за бързо справяне с вашия проект.

Целта на 151® е да свързва бързо клиента с неговия бъдещ изпълнител. По отношение на точното време за реакция зависи от обема на вашата работа и ангажираността на вашия изпълнител. В голяма част от случаите монтажите отнемат 1 работен ден. Свържете се с нас за повече информация!

Да, Екип изпратен от 151® с удоволствие ще Ви изпълни монтаж на малки или по-големи мебели. Необходимо е да подадете точна информация за целта. 151® е тук, за да улеснят живота ви с квалифициран монтаж на мебели, на който можете да се доверите.

4.6/5 - (1279 votes)