Монтаж на мека мебел в София

Търсили ли сте скоро услуги за монтаж на мека мебел? Имаме наблюденията, че сте особено внимателни, когато пристъпвате към избор и монтаж на мека мебел. Дори по-внимателни, отколкото при избора на спални и кухни. Разбираме защо това е така – семейната идилия за българина е равнозначна на протягане във всекидневната пред телевизора. Или сладки приказки с приятелки на същата мека мебел. А защо не чаша вино и интересна книга?

Мебелите са сред най-големите подаръци, които си правим. Освен това без тях не минава нито един хол или всекидневна. Нито интериорът е същият, нито Вашето усещане за уют. А, ако решите да направите монтажа по-лесен и изберете един от многото добри монтажници, регистрирани в платформа 151.bg – ще се влюбите в придобивката си още повече.

Монтаж на мека мебел софия

Ако вече сте направили своя избор за мека мебел, остава само да бъде монтирана във вашия дом

Вероятно е добре да направим уточнение какво визираме под „мека мебел“. Това са фотьойлите, диваните, канапетата. За един, двама или трима. С или без възглавнички. С букова или чамова конструкция, с фазери и ПДЧ, с или без пружини. Разнообразието е толкова голямо, че ще има да се чудите с дни на какво да се спрете. Но по-хубавото е, че няма да се чудите кой да извърши монтажните дейности, защото специалистите, регистрирани в платформа 151.bg са на Ваше разположение!

В наше лице ще намерите помощ в откриването на контакти за услуги за транспортирането на избраните мебели. Част от тях може би ще са полусглобени, докато други ще са истински пъзел за тези, които не са професионалисти.

За какви цели може да се ползва меката мебел?

Често пъти при заявка на монтаж на мека мебел се случва  сглобяваният диван да е с функция „сън“. Това ни навежда на мисълта, че много от Вас посвещават времето си върху диване не само за хранене и гледане на телевизия. Но това е добър вариант и за хора, които редовно посрещат гости в домовете си. Няма да се притеснявате, че поради направен „през пръсти“ монтаж на мека мебел някой може да пострада. Тъкмо обратното – ще се наслаждават на удобствата, които сте им подарили. И със сигурност ще Ви посетят отново.

Приветстваме Ви да направите своя правилен избор като попълните контактната форма за заявка, с което ще си осигурите правилните и качествени услуги за монтажни, демонтажни и ремонтни дейности.

Въпроси и отговори

Да! Нашите монтажници са опитни като повечето в миналото са работили в фирми в други за сглобяване или производители на мебели и декорации за дома. Поради това те притежават уменията и опита, необходими за бързо справяне с вашия проект.

Целта на 151® е да свързва бързо клиента с неговия бъдещ изпълнител. По отношение на точното време за реакция зависи от обема на вашата работа и ангажираността на вашия изпълнител. В голяма част от случаите монтажите отнемат 1 работен ден. Свържете се с нас за повече информация!

Да, Екип изпратен от 151® с удоволствие ще Ви изпълни монтаж на малки или по-големи мебели. Необходимо е да подадете точна информация за целта. 151® е тук, за да улеснят живота ви с квалифициран монтаж на мебели, на който можете да се доверите.

4.6/5 - (887 votes)