Oткриване на течове с термокамера в Казанлък

Течовете могат да бъдат наистина неприятни и да създадат огромен стрес за всяко едно домакинство, особено ако аварията е голяма и от спуканата тръба излиза наведнъж огромно количество вода. Съществуват и друг тип течове, които са скрити зад стените и се образуват по водопровода преминаващ зад тях. Те не са видими с просто око и понякога отнема време да се установи наличието им. Едва когато на стената се появи огромно мокро петно, може да се разбере за проблема, но тогава вече е прекалено късно, защото щетите са на лице.

Ние създадохме нашата организация от квалифицирани водопроводчици точно с тази цел. Извършваме услуги за откриване на течове Казанлък и ги отстраняваме сигурно и безкомпромисно. Попълнете и ни изпратете нашия формуляр за запитване, за да получите нашите услуги за откриване на течове Казанлък или да ни зададете въпроси свързани с тях.

Откриване на течове Казанлък

Ако искате да получите информация за цените на този тип услуга – натиснете тук

Къде може да се появят течовете?

На практика течовете могат да се появят навсякъде където има вода. Най-често това се случва в санитарните помещения, като баня или тоалетна. Там преминават множество тръби, които обслужват помещенията като им доставят вода и изнасят отпадъчните води през канализационната система. В санитарните (мокрите) помещения могат да се появят аварии със силни течове и в уредите и по-точно в техните меки връзки, чрез които са свързани към ВиК инсталацията. Понякога тези връзки се спукват или амортизират заради непрекъснатото налягане на водата, която преминава през тях. Други места, които са застрашени от потенциален теч са подовите отопления, както и покривните пространства и откритите тераси, които често са атакувани от дъждове и лоши климатични условия.

Отстраняване на теч от подово отопление

Често попадаме на сигнали свързани с аварии в подово отопление и по-точно в тръбите, които го изграждат. Появата на теч в системата му е неприятна и ще наруши неговите функции. Освен, че ефективността му ще бъде възпрепятствана, съществува и реален риск от повреда на подовата настилка над него, особено ако е от дървен материал, каквито са ламинатите и паркетите. Водата може да достигне лесно дори до съседните помещения намиращи се от долу, затова бързата намеса на водопроводчик е ключов момент в разрешаването на проблема преди да е станал прекалено сериозен и да е разрушил голяма част от имуществото Ви.

В такива моменти можете да разчитате на нашите ВиК техници, защото гарантираме бързо включване в ситуацията и бързо отзоваване след изпращането на Вашето запитване.

Откриване на течове от фуги

Фугата представлява широко понятие, което се ползва в строителството. Навсякъде в една сграда има фуги. Срещат се на покрива,

Откриване на течове от парно

Ако искате да избегнете стария и труден метод за откриване на течове от парно чрез къртене, то трябва да се доверите на съвременните технологии и да повикате нашия екип, който ще направи диагностика посредством използването на термокамера…

Откриване на течове от подово отопление

Подовото отопление е отлично решение за дома, което включва в себе си тръби, чиято вода се затопля с помощта на котел. Ако обаче забележите наличие на влага в различните помещения предизвикана именно от пода…

Откриване на течове от подземни гаражи

В случай, че изпитвате затруднения поради теч от подземен гараж не изпадайте в паника – няма място за притеснения. Ние от 151® ще ви помогнем да се справите с този проблем. Фирмата ни предлага професионално извършване на услугата откриване на течове в подземни гаражи…

Откриване на течове с ултразвук

Течовете у дома са много неприятни. Влагата с неясен произход може да повреди голяма част от жилището, а и да доведе до здравословни неприятности.

Откриване на течове под земята

Ако забележите каквото и да било, което да ви наведе на мисълта, че може да имате проблем с теч под земята, предприемете мерки веднага, като се обърнете към екипа на 151®. Ние предлагаме професионално и успешно откриване на такъв тип течове..

Видеодиагностика на течове

Видео инспекцията на канали е съвременен и щадящ начин за извършване на диагностика на канализацията. Ако се нуждаете от такава услуга в София, обърнете се към специалистите в платформа 151.bg.

Откриване на течове в бани

За да намерим причината на теча, се доверяваме на модерните технологии. Използваме обучен екип от специалисти работещи с термокамера, която дава отлични резултати…

Откриване на течове от покриви

Само по себе си откриването на теч от покриви представлява трудност. Има различни методи, с чиято помощ може да се установи какво причинява теч, като много техници използват визуален контакт със съоръжението..

Откриване на течове от басейни

Откриването на теч от басейн е много сложна задача, тъй като хидросъоръжението има сложен състав. В този ред на мисли трябва да се диагностицира водопроводът…

Откриване на течове от водопровод

Най-хубавото е, че при ползване на термокамера или ултразвук не се налага къртене. След извършване на нужната диагностика специалистите могат да се заемат с разрешаването му…

Често задавани въпроси

Нашата фирма обслужва почти всички градове в България. Изборът на морския град Казанлък не е на произволен принцип, нито пък случаен. В него живеят стотици хиляди души, които имат нужда от ежедневно обслужване. А ВиК услугите не са нещо, което можете да си набавите от аптеката или магазина. Трябва да разполагате с хора в обкръжението си, които да Ви насочат към надеждни професионалисти. Ако нямате такива, обходете сайта ни и ще намерите Вашето решение.

Най-напред искаме да допълним, че нашите решения се адаптират чудесно и към административните сгради, към индустриалните предприятия, към МОЛ-овете и други офис сгради. Потреблението е едно и също, рисковете са еднотипни. Разликата е само в консумацията на вода на дневна база и степента на амортизация на системите.

Рискове има както за водопроводи и канализации, които не се експлоатират, така и за тези, които постоянно влизат в приложение. В първия случай говорим например за изоставени постройки, в които никой не живее. Във втория случай говорим за помещения и сгради, които се посещават ежедневно от стотици и хиляди хора.

Всеки може да бъде засегнат и никой не е застрахован срещу течове, запушвания и аварии.

4.5/5 - (1142 votes)