Затревяване с тревен чим в София

Искате ли да превърнете горещата и пустинна градина в уютен и освежаващ рай? Имаме перфектното решение за вас – затревяване с тревен чим! Платформа 151.bg побира в своята обширна база най-добрите градинари, специализирани в предоставянето и засаждането на качествени тревни смески, като тревния чим е един сред нашите най-предпочитани продукти.

Тревният чим е красива, естествена и издръжлива вид трева, която е идеална за създаване на плътна и здрава тревна настилка. Той е известен със своите меки и пухкави листа, които придават уникален външен вид на всяка градина. Независимо дали става въпрос за вашия двор, парк, спортен комплекс или обществено пространство, тревният чим е перфектният избор за превръщане на празната земя в зелен рай.

Свържете се с платформа 151.bg, като попълните контактната, ако искате да намерите бързо и лесно специалисти, които ще засадят вашето празно пространство с тревен чим.

затревяване с тревен чим софия

Какво включва технологията на затревяване с тревен чим?

Технологията на затревяването с тревен чим включва следните стъпки:

  1. Подготовка на почвата: Първата и най-важна стъпка е подготовката на почвата. Тревният чим се нуждае от добре подготвена и хранително богата почва, за да може да расте здраво. Почистването от плевели, разрушаването на преките и рихтоването на повърхността са основни елементи на подготовката.
  2. Посев: След като почвата е подготвена, тревният чим се сее върху нея. Семената на тревния чим се разпръскват равномерно, предпочитателно с помощта на семенарка или специализирана машина за посев. Това осигурява равномерно разпределение на семената и добър контакт с почвата.
  3. Закриване на семената: След разпръскването на семената се извършва закриване на тях, за да бъдат защитени и осигурен по-добър контакт с почвата. Това може да се постигне чрез прекриване на почвата с тънък слой компост или специално подготвена смес от почва и тор.
  4. Закърпване на повърхността: След закриването на семената се извършва леко притискане на почвата с помощта на валик или друго подходящо оборудване. Това помага за заздравяването на семената и установяването на по-добър контакт с почвата.
  5. Поливане: След посева и закриването на семената, тревният чим трябва да бъде обилно поливан, за да се активира растежът му и да се поддържа влажността в почвата. Правилната влага е от съществено значение за успешното затревяване с тревен чим.

Какви са плюсовете при затревяването с тревен чим?

Затревяването с тревен чим предлага няколко ключови ползи и плюсове, които го правят предпочитан избор за създаване на зелени площи. Тревният чим има бърз растеж, което позволява бързо покритие на празните площи със здрава тревна настилка. Полага се лесно и сравнително бързо. Той е Известен със своята издръжливост и устойчивост на умерено до интензивно стъпкване и износване, така че няма да ви се налага често да го подменяте.

Тревният чим е известен още със своята устойчив на суша, топлина и ниски температури. Той може да се справи с различни климатични условия, като запазва своя зелен цвят и качество. Това е огромен плюс в запазването на свежия вид на градината за по-дълго време.

Не на последно място, той предоставя красива, зелена и пухкава тревна настилка, която подобрява визуализацията, носи успокоение и удобство, особено ако имате малки деца, които обичат да играят на двора.

Често задавани въпроси

Да! Нашите градинари са опитни като повечето в миналото са работили в фирми в други за озеленяване. Поради това те притежават уменията и опита, необходими за бързо справяне с вашия проект.

Целта на 151® е да свързва бързо клиента с неговия бъдещ изпълнител. По отношение на точното време за реакция зависи от обема на вашата работа и ангажираността на вашия изпълнител. За целта е необходимо да се регистрирате в нашата платформа и да отправите конкретно задание и с вас ще се свържат с вас!

Да, Екип изпратен от 151® с удоволствие ще Ви изпълни Вашето задание за озеленяване, аранжиране и др. Необходимо е да подадете точна информация за целта. 151® е тук, за да улеснят живота ви с качествено озеленяване на дома и градината на който можете да се доверите.

4.6/5 - (758 votes)