Засаждане на жив плет в София

С малко въображение живите зелени плетове могат да бъдат използвани по много функционални начини. Чрез тях може да се оформят внушително високи и плътни стени или по-ниски бордюри и огради. Чудесен акцент се получава, когато оградите със зеления плет са в малка градинка с цъфтящи цветя. Ефектът се получава от изцяло естественото оформление, с изцяло природни „материали”.

С платформа 151.bg можете да откриете множество специализирани фирми, които ще ви помогнат да създадете невероятен жив плет от цветя. От професионалното консултиране и избор на най-подходящите цветя до изпълнение и поддръжка, нашите партньори са тук, за да ви осигурят цветни комбинации от природа и изкуство.

засаждане на жив плет

Засаждане на жив плет от чемшир

Живият плет от чемшир е универсална декорация за всеки вид градина, защото изглежда достатъчно атрактивно, а в същото време не изисква почти никакви грижи. Чемширът е вечно зелен и студоустойчив. Издържа дълго време без вода и дори отблъсква праховите частици във въздуха, да не се натрупват и да не замърсяват листенцата му. Подходящ е за оформяне и моделиране в най-разнообразни и причудливи форми. Чемширът може да се засажда през целия пролетно-летен сезон, като най-благоприятен за целта се счита месец май.

Създайте свой собствен рай с пъстри комбинации от различни видове цветя. Жив плет от цветя не само ще допълни естетиката на вашата градина, но и ще създаде уютно, релаксиращо и уединено място за отдих.

Вдъхнете живот на своята градина със сърцето на природата – цветята! Изберете платформа 151.bg и открийте най-добрите специалисти в областта на живия плет от цветя. С тяхната помощ, вашата градина ще се превърне в оазис на красота и спокойствие.

Засаждане на жив плет от рози

Живите плетове от рози могат да бъдат засадени по протежение на границите на градината или визуално да я разделят на отделни секции и зони. От диви и цветни до благоуханни рози, комбинирани с екзотичните орхидеи, изборът е вашият, а платформата 151.bg, за да ви помогне да го осъществите.

Не се задоволявайте с обикновеното. Направете по-атрактивна Вашата градина, чрез жив плет от рози и превърнете пространството в неповторимо място на вдъхновение и наслада. Сега е моментът да преобразите Вашата градина с помощта на платформа 151.bg.

С платформа 151.bg можете да се свържете с опитни градинари, специализирани в създаването на жив плет от рози. Нашите партньори ще ви помогнат да изберете най-подходящите сортове рози, които ще отговарят на вашите предпочитания и условия на отглеждане.

Често задавани въпроси

Да! Нашите градинари са опитни като повечето в миналото са работили в фирми в други за озеленяване. Поради това те притежават уменията и опита, необходими за бързо справяне с вашия проект.

Целта на 151® е да свързва бързо клиента с неговия бъдещ изпълнител. По отношение на точното време за реакция зависи от обема на вашата работа и ангажираността на вашия изпълнител. За целта е необходимо да се регистрирате в нашата платформа и да отправите конкретно задание и с вас ще се свържат с вас!

Да, Екип изпратен от 151® с удоволствие ще Ви изпълни Вашето задание за озеленяване, аранжиране и др. Необходимо е да подадете точна информация за целта. 151® е тук, за да улеснят живота ви с качествено озеленяване на дома и градината на който можете да се доверите.

4.5/5 - (637 votes)