Фирма за откриване на течове с термокамера в Нова Загора

Течовете могат да се появят в мокрите помещения и в зоните, които често са атакувани от напорите на водата, дъждовете и снеговете. Такива места са баните, санитарните възли, ВиК инсталацията, покривите и откритите тераси. Проблемите в тях най-често се получават когато състоянието им е влошено, занемарено или лошо стопанисвано. Задължителна мярка е на тръбите и меките връзки свързващи уредите с водопровода или канализацията да се извършва профилактика поне веднъж годишно. Чрез нея ще се установят потенциални проблеми, които могат да разраснат до големи течове и наводнения, които да причинят огромни щети на домакинството Ви. Ние можем да извършим тази нужна профилактика за Вас и Вашият дом и можете да я получите лесно и изгодно.

Откриване на течове в цяла България на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа.

Кога да потърсите нашите услуги

Ние представляваме екип от опитни водопроводчици и специалисти по водопровода. Служим си със съвременни методи за откриване и отстраняване на течове от спукани тръби или повреди в хидроизолацията. Притежаваме нужните умения и инструменти, за да Ви отървем от проблеми в теч от тоалетното казанче, теч от тоалетната чиния, от мивката и нейната батерия/смесител или от теч от плочките при изронени и липсващи фуги. За откриване на течове намиращи се на трудно достъпни места използваме термо камери. С тях обследваме помещения и зони, зад стените на които преминават водопроводни тръби и са с потенциален риск от образуване на течове и дори наводнения. Извършваме и обследваща диагностика за откриване на проблеми по покриви, подпокривни пространства и открити тераси.

Как да се свържете с наш водопроводчик

Регистрирайте се в НАШАТА ПЛАТФОРМА и създайте обява изцяло с Ваши критерии относно специалист и услуга, която търсите и очаквате да получите. Регистрацията е абсолютно безплатна, без никакви такси или абонаментно заплащане. Вариантите за връзка с нас не свършват до тук. Друг удобен начин, за да намерите най-подходящият специалист за отстраняване на проблема Ви е като ни позвъните или ни пишете. Телефоните можете да намерите най-горе на страницата, а чата ни е лесно достъпен и отново се показва на същата страница. Нашите оператори ще намерят и ще Ви свържат с водопроводчик или екип от такива, в зависимост от мащаба на ремонта. Работим само с предварително подбрани специалисти, преминали през високи критерии и гарантирано работещи с висок стандарт и професионален стил.

Можем да Ви помогнем при следните скрити течове

Откриване на течове от басейни

Откриването на теч от басейн е много сложна задача, тъй като хидросъоръжението има сложен състав. В този ред на мисли трябва да се диагностицира водопроводът, хидроизолацията и шахтите на басейна.

Откриване на течове с ултразвук

Ултразвукът установява шумове, които човешкото ухо не може да чуе. Хващайки тези честоти на шумовете се намира и местоположението на теча. Не се налага къртене и разрушаване на стени.

Откриване на течове в подземни гаражи

Причините за поява на течове в подземни гаражи могат да са от най-различно естество. Това е причината да извършим подробен анализ. Той ще установи причините за поява на течовете и какво точно ги предизвиква.

Откриване на течове от парно

В случай, че забележите спад в налягането на системата или влажни петна в близост до радиаторите, е нужно да се обадите на 151.bg. Наш екип ще Ви посети, за да извърши оглед, а след това ще се премине към същинското откриване на теча.

Откриване на течове от подово отопление

В случай, че подозирате, че подово-отоплителната ви система започва да предизвиква влагата в някое от помещенията ви у дома, тогава се свържете с нас. Бригада 151.bg сме профилирани, когато става въпрос за установяване и отстраняване на течове, възникнали от подово отопление.

Откриване на течове от покриви

В миналото откриване на течове от покриви беше много скъпа и времеемка услуга. С навлизането на техниката в живота ни, това се промени, както можете да се уверите, ако повикате екип на 151.bg да извърши диагностика.

Често задавани въпроси

Нашата фирма обслужва почти всички градове в България. Изборът на морския град Нова Загора не е на произволен принцип, нито пък случаен. В него живеят стотици хиляди души, които имат нужда от ежедневно обслужване. А ВиК услугите не са нещо, което можете да си набавите от аптеката или магазина. Трябва да разполагате с хора в обкръжението си, които да Ви насочат към надеждни професионалисти. Ако нямате такива, обходете сайта ни и ще намерите Вашето решение.

Най-напред искаме да допълним, че нашите решения се адаптират чудесно и към административните сгради, към индустриалните предприятия, към МОЛ-овете и други офис сгради. Потреблението е едно и също, рисковете са еднотипни. Разликата е само в консумацията на вода на дневна база и степента на амортизация на системите.

Рискове има както за водопроводи и канализации, които не се експлоатират, така и за тези, които постоянно влизат в приложение. В първия случай говорим например за изоставени постройки, в които никой не живее. Във втория случай говорим за помещения и сгради, които се посещават ежедневно от стотици и хиляди хора.

Всеки може да бъде засегнат и никой не е застрахован срещу течове, запушвания и аварии.

4.5/5 - (934 votes)