Ремонт на дограма – все по-търсена услуга от всеки в София

Всеки ремонт на дограма е стъпка към обновяването не само на дома, но и на населеното място, в което живеем. Замяната на остарелите и недобре изглеждащи дограми е от голямо значение за новото поколение. Променяме и изхвърляме старата енергия, заменяме я с нова. Защото това придава свеж вид, естетически по-издържан и не на последно място осигурява топлина. Зимата е по-мека, а лятото – по-прохладно. Разнообразието от материали е съобразено с индивидуалните възможности и предпочитания. Външният вид на дома Ви е също толкова важен, колкото и Вашия собствен. Колкото по-прецизно е свършена работата, толкова по-дълго ще се наслаждавате на крайния резултат. Какво се случва, обаче, когато майсторите не са изпълнили професионално задачите си? Идва време за ремонт на дограмата.

За жалост бързината на работа често бива компенсирана от лошото качество. Като че ли именно с това свързваме новото строителство – изпълнението му в срок за сметка на качеството. И това не се отнася само за дограмата. Облицовките се напукват или издуват, покривът протича. Плочките се откъртват или са с грешния наклон. Използваните материали са от най-евтините. Тапетите се отлепят. Чешмите са нестабилни. В крайна сметка заплащате веднъж – за строене и втори път – да минавате наново след майстора.

И ако изброените по-горе дейности могат да изчакат ден – два, то неправилно поставената дограма не чака.

ремонт на дограма

Оставете си време за важните неща – проверете пазарните цени в нашата ценова листа

На кого е нужен ремонт на дограма?

На хора с или без деца. На възрастни. На многочленни домакинства. На практика – на всекиго. Зимите са студени и рискът да се простудите е голям. Лятото е сравнително горещо, а да търсите спасение с климатик е нерентабилно. Всичко започва и свършва с лошия монтаж на дограмата. Материалите могат да се напукат или някой да е разбил стъклото и да се наложи да сменяте крилото. При всички положения можете да се обърнете за помощ към нас.

Кои сме ние и какво предлагаме на нашите клиенти в София?

Екипите от нашата платформа притежават опит в ремонтите на дограма от всякакво естество. Замяна на некачествения материал (дърво, ПВЦ); запълване на пространствата, от които духа. Пукнато стъкло, развален механизъм за отваряне и затваряне. Предлагаме конкурентни цени и бързо срокове за изпълнение на заявки.

Можете да се свържете с нас като попълните краткия формуляр за запитване. Можете да отправите вашето търсене, в което да посочите проблема, който Ви притеснява. Ние ще се свържем с Вас в кратък срок и ще отстраним проблема. Очакваме Ви!

Често задавани въпроси

Функционалностите и качествените характеристики на домът Ви могат да бъдат повишени чрез монтирането на подходяща дограма в комбинация с високо-енергиен стъклопакет. Ползите са незаменими както през лятото, така и през зимата, но какво да правите когато се появи проблем с дограмата и трябва бързо да се реши? Просто ни позвънете – имаме нужните умения за справянето с всички видове проблеми по дограмите.

По дограмата могат да възникнат различни проблеми, които налагат намесата на специалист. Потърсете услугите ни за смяна на обков; смяна на счупени стъклопакети; подмяна на стъклопакети с по-енергийно ефективни; смяна на едноосов механизъм с двуосов; монтаж на подсилени охранителни механизми; монтаж на противовзломен обков; смяна на повредени или износени гумени уплътнения; допълнителен монтаж на комарници; реглаж и регулиране на механизми на врати, прозорци, панти и горни и долни автомати.

Всеки един от специалистите на 151® по ремонт на дограма е одобрен чрез високи критерии и показатели, затова можете да очаквате професионално и коректно отношение. Гарантираме, че ще получите бързи и качествено извършени ремонти.

4.6/5 - (1018 votes)