Термография при покупко-продажба на имот

Сама по себе си покупко-продажбата на имота е от особено голямо значение и за продавача, и за купувача. Стъпката е голяма и важна и за двете страни. Но все пак продавачът прехвърля собствеността върху имота на друго лице. Състоянието на този имот е от най-голямо значение за този, който го купува и ще го използва занапред.

Имаме възможност да открием скрити дефекти като : влага и мухъл, скрити вик течове, загуба на топлина или други дефекти които могат да се появяват на по късен етап с термокамера  в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Благоевград на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа

Има задължителни документи, от които ще научите доста за имота, който купувате. Но все пак там далеч не се съдържа цялата информация. Разбира се, ще направите и обстоен оглед. Все пак обаче има доста неща, които не може да бъдат забелязани с просто око.

Влагата в имота например е много важна. Високото ниво на влага с времето би нанесло много щети по имота, а е много вероятно да показва и наличието на скрити течове. Това също може да бъде проверено още преди да закупите имота. Проверката се извършва с помощта на модерен, съвременен метод – термография. При него се прави обследване с помощта на термокамера. Тя работи с инфрачервени лъчи, като повърхността на стени, подове и тавани се вижда в различен цвят, ако е налична влага.

Термографията може да ви бъде полезна и по отношение на енергийната ефективност на имота, към който сте се ориентирали да закупите. Тя е много важна, защото загубата на топлина биха могли да водят до трудно отопляване на помещението и значително по-високи сметки. А винаги е добре да сте наясно какво точно купувате!

Към кого да се обърнете за извършване на термография при покупко-продажба на имот?

Ако ви предстои да закупите имот, запознайте се с цялостното му състояние, за да сте сигурни, че цената си заслужава. Потърсете специалист от нашия екип – фирма 151®. Ще уговорим ден и час, в който да посетим имота и да направим обследване по метода на термографията. Ще анализираме резултатите и ще ги получите, като специалистите ни ще ви обяснят всичко подробно. Така ще знаете какво може да очаквате, за да не останете неприятно изненадани, когато се сдобиете с новия имот.