Отстраняване на теч от тераса

Течът от терасата е много сложен за откриване и отстраняване. За да бъде локализиран течът, се използва термографска камера, с чиято помощ се открива мястото и начина на просмукване на влагата. По традиция тези ремонти са специфични и спирането на влагата изисква комплексни строителни решения и търпение от страна на собствениците на имота/ите. Ние разполагаме с квалифицирани специалистите насочени към спирането на течове от открити тераси, балкони и др.

За отстраняване на теч от тераса, се изисква да използвате услугите на опитни майстори, а ние сме точно такива. Имаме дълъг стаж в откриването и ремонтирането на течове, не само от тераси, но и от мокри помещения, хидроизолации, канализации, водопровод и така нататък. Ако ни възложите задача по отстраняване на течове, то със сигурност ще останете доволни от работата ни.

И тук е моментът да кажем, че фирмата ни гарантира качеството на труда, за да оправдае вашето доверие. Ако непосредствено след намесата ни течът от терасата се появи отново, то последвалия ремонт ще бъде за наша сметка и мисията ще бъде изпълнена с вещина. Слава богу до този момент не сме имали проблеми с недоволни клиенти, рекламации и прочие.

Изпълняваме пълната гама от водопроводни услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа.

Причините за теч от терасата могат да бъдат най-различни. Ние ще обърнем внимание на основните, които се свързват със скъсана, пробита или компромитирана хидроизолация, както и на амортизираните фуги и разлепени плочки. Това са все възможни сценарии, при които се появяват течове, а последните водят до мухъл, наводнения и много разходи за допълнителни ремонти у дома.

Ако оставите течовете да продължат, без да повикате специалист, е напълно възможно да се сблъскате със солидни разрушения, мръсотия, събиране на вода и проблеми със съседите. На първо време поканете наш екип, за да установи откъде идват течовете, а след това ще действаме решително със запълване на фуги, полагане на нови плочки, изграждане на ефективна хидроизолация и така нататък. Всичко това ще направим на най-високо равнище.

Защо да се доверите на 151®?

Отстраняването на теч от тераса е една от нашите специалности. За времето, през което сме на пазара извършихме десетки, та даже стотици успешни ремонти. Предоставяме възможност за оглед на обекта и консултираме клиентите как и какво трябва да се направи. След като открием теча, преминаваме към ремонтните дейности.  Стремим се да работим възможно най-бързо, но трудът ни е свързан и със сериозността на аварията във вашите обекти.

При положение, че искате да ни зададете въпрос свързан с отстраняване на теч от тераса, то не се притеснявайте да използвате формата ни за контакт. Ние ще отговорим при първа възможност, а ако не ви се чака, просто се обадете на телефона за връзка с наш оператор.