Отстраняване на теч от смесител

Некачествено монтираната батерия за душ или смесител в кухня би могла да доведе до неприятен теч в мокрото помещение на вашия дом. Ако аварията се остави без ремонт, има вероятност и от наводнение, което ще ви създаде куп главоболия. Всичко това говори за задължението ви да внимавате, когато извършвате монтаж на душ батерия за баня или смесител в кухня. Ако не се справяте сами, потърсете нужната помощ.

В случай, че имате проблем, то ние от 151® сме готови да се нагърбим с тежката задача по отстраняване на теч от душ батерия или смесител. За целта си служим със специална апаратура и пълен набор от инструменти за постигането на перфектен краен резултат, а именно оставяне на теча в миналото. Извършваме диагностика на монтажа на душ батерията и действаме според проблема.

Ползвателите на душ батерии в банята или смесители в кухнята, се оплакват от поява на течове, без да знаят каква е конкретната причина за тяхната поява. Износването на уплътнителите на главите е една от най-честите причини за течовете от батерията на душа. Това обаче не е единственият повод за появата на скрити течове, които водят до щети в мокрото помещение. Така например износването на ръкохватките е сред възможните поводи за теч от душ батерията, към които насочваме поглед.

За да  се извърши отстраняване на теч от батерия, се прилагат конкретни методики, включващи ремонт на повредата и привеждане на душа в нормална експлоатация. Ако това не се случи, ще имате доста главоболия с неприятната влага, която е освен ръжда и мухъл за душа, може да доведе до наводняване на банята и тоалетната, и дори наводнение у съседните апартаменти.

Сами виждате, че причината за теча от душа, не е само една. Ние от 151® ще ви избавим от патовата ситуация, като се намесим решително и ви предложим отлична цена за ремонт на душ батерията и отстраняването на течовете. Това е нашата работа, и ние я вършим с вещ подход.

Изпълняваме пълната гама от водопроводни услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа.

Колко струва отстраняване на теч от батерия / смесител?

Фирмата ни определя цената за ремонта въз основа на това, дали течовете идват от уплътненията, или от ръкохватките. Разбира се, следим и за други варианти за поява на теч, така че ще ви дадем конкретна оферта, след като се запознаем с индивидуалния случай. Не бива да се притеснявате за подробностите, тъй като издаваме фактура за всяка свършена работа в обекта ви. Информирайте се допълнително за услугите ни по откриване и отстраняване на течове тук в нашия уебсайт.