Отстраняване на теч от подов сифон

Появата на теч от подов сифон е много често срещана авария, която обезателно може да доведе до проблем в банята на съседите под вас. Освен това течовете от сифона ще донесат щети и за стените на вашето жилище, които се изразяват в падане на замазка и поява на грозни подутини. За да не се случи всичко това, можете да повикате екипа на 151®, за да отстраним течовете.

Ние предлагаме гъвкави ВиК услуги на достъпна цена, така че няма да съжалявате, ако поверите работата по отстраняване на теч от подов сифон на нас. Специалистите, които ще работят във ваша полза са преминали през всички необходими обучения за откриване и отстраняване на течове, като в същото време работим със специална и качествена техника за поправка на авариите.

Изпълняваме пълната гама от водопроводни услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа.

Какви са причините за теч от подов сифон?

Амортизирането и поява на корозия при сифоните, са главните причинители на течовете. Много често сме ставали свидетели на пробито дъно на сифон или отлепяне водещо до пропуски на вода по време на къпане. По този начин влагата се усвоява от замазката на подовата настилка, което води до щети. Друга често срещана причина е неправилният монтаж на подовия сифон, който също може да води след себе си пропуски на вода и оставяне на траен белег в помещението ви.

Горе посочените причини за възникване на течове от подовите сифони, са достатъчна причина да се свържете с фирма за водопровод и канализация. В случая услугите на 151® ще ви помогнат при нелеката мисия за отстраняване на теч от подов сифон. Нашият съвет е да реагирате своевременно, защото дългото чакане няма да се отрази добре на вас и съседите по вас.

Ставайки дума за отстраняване на теч от подов сифон, трябва да поясним, че вариантите за потребителите са няколко. Ние можем да извършим смяна на сифона, както и да възстановим загубените плочки около него. Разбира се, понякога се налага използването на термокамера, с чиято помощ да се открие теч, който не може да бъде забелязан с просто око. Ето защо нашите ВиК техници са подходящия избор за всяко домакинство, което изпитва проблеми със сифоните.