Отстраняване на теч от душ панел

Душ панелите са модерни и доста често предпочитани в последните години. Ако и вие сте избрали да ползвате това съоръжение, все пак е напълно възможно един ден да се сблъскате с проблеми. С времето може да настъпят различен тип повреди, всяка от които изисква незабавната намеса на професионалист.

Често срещани повреди на душ панел

Една от най-често срещаните повреди на душ панела е наличието на теч. Това е доста неприятно. Ако го оставите така, това ще повиши разходите ви за вода, а и за топлоенергия, ако става въпрос за теч на топла вода. Още повече, че ще нарасна влагата в помещението, а не е изключено това да се отрази и на стена, под или таван например, от там – и на други помещения.

В никакъв случай не оставяйте теча! В никакъв случай той няма да се оправи от самосебе си!

Изпълняваме пълната гама от водопроводни услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа.

Как да действате?

Потърсете моментално услугите на специалисти, които да ви помогнат да бъде отстранен проблемът. Можете да се доверите без колебание на нас – екипът на 151®. Всичко, което трябва да извършите, ако забележите наличие на теч от душ панел е моментално да се свържете с нас. Ако отлагате разрешаването на проблема, той със сигурност ще се задълбочи и отстраняването му ще е по-трудно, а може да възникнат и допълнителни щети.

Банята е ежедневна необходимост, така че няма вариант да не я използвате, единственият вариант е възможно най-скорошен ремонт.

Веднага щом се свържете с нас ще се запознаем с проблема ви. При първа възможност ще посетим обекта и ще проверим положението. Ще ви обясним всичко за проблема и как трябва да бъде отстранен по начин, по който няма да се случи скоро отново да възникне същия проблем. Ако сте съгласни с ремонта, който ви предложим, ще направим точни изчисления на място и ще ви съобщим крайната цена, която ще трябва да заплатите за услугата.

Цена за извършване на услугата

Винаги предлагаме достъпна цена, която е най-добрата, която може да се даде за висококачествено обслужване. Сумата, която ще ви кажем, е крайна и можете да бъдете спокойни, че няма да се промени по време на ремонта.