Отстраняване на теч от душ батерия

Монтажът на душ батериите и на смесителите за умивалници и кухни е доста отговорна работа. Доверете се на професионалисти, когато ви трябва такава услуга, защото при неправилен монтаж може да се стигне до неприятности на по-късен етап. Неправилното монтиране на душ батерия може да предизвика наводнение или пък скрит теч в стената. Той може да е ситуиран зад декоративните чашки на ексцентриците или около удължителите на меките връзки.

Изпълняваме пълната гама от водопроводни услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа.

Течовете от снадки при монтаж с лошо качество са доста коварни и те могат да доведат до сериозни проблеми.

Снадките обикновено са разположени на места и там е трудно да се забележат и имат декоративни чашки, които скриват наличните връзки. Това са доста слаби места. При тях е възможно да се получи пробив. Може да избие връзка или да се появи сълзене. То с години може да остане неоткрито в стената или в пода ви.

Това е причината да е важно ползването на качествени и сигурни материали. Самият монтаж на душ батерията е най-добре да се извърши от опитен ВиК монтажник или от професионален водопроводчик, който да има опит при боравенето с водопроводни инструменти и материали. Можете да се доверите на отличния екип от професионалисти, с които разполага 151®.

Опитът на майстора като гаранция за сигурност

Екипът на 151® е изграден от майстори в занаята си. Те са с дългогодишен опит в монтажа на душ батерии и отстраняване на течове. Разполагаме с необходимото оборудване и подходящият екип, така че с лекота ще отстраним проблема.

Единственото, което може да направите при теч от душ батерия, е да реагирате максимално бързо. Нямате друга опция, а всяко едно отлагане на това действие може да влоши последиците от теча. Той може да нанесе повреди по стените и мебелите, а може дори и да доведе до наводнение и така да поставите в риск цялото си жилище.

Така че – забележите ли теч от душ батерията, просто не се бавете, реагирайте веднага. Свържете се с професионалистите от 151®. Ние максимално бързо ще се отзовем на адреса, за да огледаме същността на проблема и да ви предложим най-добрия вариант за разрешаването му.