Фирма за откриване на течове с термокамера във Варна

Ако виждате мокри петна по стените във вашия дом, то то най-вероятно идват в следствие на скрити течове. Това е много неприятен проблем, който ние от 151 можем да коригираме. Занимаваме се с откриване на течове без къртене и ги отстраняваме за възможно най-кратко време. По този начин ви пазим от неприятния мухъл, разлепване на плочки, наводнения и др.

Не се бавете, а потърсете откриване на течове във Варна чрез използване на термокамера. Имайте предвид, че всяко едно забавяне може да ви струва скъпо. Течовете нанасят огромни щети, така че не бива да отлагаме необходимите ремонтни дейности. Естествено, ще се наложи да имаме достъп и до съседните апартаменти, за да завършим задачата с вещина.

Вместо да изпадате в паника при наличието на теч, се свържете с нас от 151®, а ние ще реагираме броени минути, след като позвъните на фирмения ни телефон. Идваме до вас със собствен транспорт и се захващаме за работа. Откриването на течове стартира с диагностика, а малко по-късно вече работим по отстраняването на конкретната причина довела до аварията.

Какво правим, за да открием течовете?

Първото и най-важно нещо, е да включим въпросната термографска камера за изследване на банята, терасата или друга част от апартамента или къщата. По този начин ще видим откъде идва теча и ще преминем към отстраняването му. Разбира се, използваме и друга помощна техника, с чиято помощ фиксираме и най-невидимите течове. Тук обаче, трябва да кажем, че самата диагностика не налага къртене на стени и тавани, а всичко се случва автоматично.

Техниците ни имат необходимия опит с термокамерата, така че не е нужно да чакате дълго време, за да се запознаете с резултатите. Ако използвате неопитни майстори тази процедура е доста тромава и може да ви отнеме часове, докато се установят причинителите на течовете.

Колко струва откриване на теч с термокамера?

Колкото и нескромно да звучим, ще напишем, че 151® предлага откриване на течове във Варна на наистина достъпни цени. В зависимост от това, дали ще диагностицираме банята, тоалетната или терасата, ще ви предложим оферта за услугата. Разбира се, подробности за тарифите, на които работим ще прочетете и тук в официалния ни сайт, тъй че не се притеснявайте. Ако имате въпроси можете да ни пишете на имейла или да ни позвъните.

Имаме възможност да открием всякакъв тип скрит теч – под почва, бетон, в баня или друг  във Варна на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа