как да поправите течовете на покрива въз основа на причините. 1

Течът от покрива може да създаде стрес за всеки собственик на жилище, защото неописуемите щети, които той може да причини, са нещото, което ще държи хората будни през нощта. Бързото решение на проблема може да бъде изключително скъпо, което плаши много собственици, докато обмислят как да го решат. Компаниите за покриви обслужват най-добре ремонт на течове на покрива, а най-добрият избор за компания са местните фирми за покриви.  В 151® предоставихме полезно ръководство, за да помогнем за обучението на потребителите, което ще смекчи очакванията и ще предостави полезна информация. Нека да разгледаме обичайните ремонти на течове на покрива и как те се отстраняват от професионален изпълнител като нас в 151®

Какво включва всеки тип ремонт на теч на покрива?

Неправилно забити пирони

Когато керемидите са закрепени към покрива, те трябва да бъдат поставени правилно. В противен случай проблемите ще започнат съвсем скоро. Започва с пирони, които не са забити достатъчно дълбоко в керемидите и настилката или когато пирони са забити под страничен ъгъл. Това кара пиронът да си проправи път обратно и да остави място за навлизане на вода в структурата на покрива. Ремонтът на този проблем е повдигане на керемидите и повторното им заковаване с добавяне на щит за защита на уязвимата зона. Всички дупки, създадени от пирон, който не е намерил греда, ще бъдат затворени с уплътнител, който изпълнителят на покриви ще приложи, за да затвори всички пропуски в покрива.

как да поправите течовете на покрива въз основа на причините

Отломки от улуци

Вашият покрив се състои от вдлъбнатини, които покриват горната част на Вашия дом, и когато отломките се натрупат в улуците, които заобикалят вдлъбнатините – V-образен ъгъл – водата не се стича към водосточните тръби за ефективно разпръскване към дренажа. Ремонтът на този проблем изисква от Вашия покривен предприемач да разхлаби улука и да монтира три парчета облицовка – една зад канала, една към покрива и третата се вкарва под проблемния улей.

Износване на комина

Комините са проблем, тъй като се разграждат и се превръщат в източник на течове по няколко начина. Металната обшивка може да се провали – тя се монтира под керемидите като метод за уплътняване на зоната около комина. Тухлите и хоросанът, които изграждат комина, са ерозирали и са позволили на водата да падне през чучура на комина в дома. Друга точка на теч е мястото, където коминът опира в ъгловите дъски – от дърво; ъгловата дъска ще изгние, тъй като са изложени на течове на вода. Най-лошото е, че не можете да видите щетите, докато се развиват, и не разбирате, докато не стане твърде късно.

Има два начина за отстраняване на проблемите, първият е да се приложи нова обшивка, а вторият е да се добави репелент за зидария към въпросната зона, за да се създаде водонепропускливо уплътнение. Ако проблемите са по-сериозни, ще Ви трябва професионална коминочистачна служба – изпълнител, който притежава лиценз за извършване на вида ремонт, от който се нуждаете, за да се справите ефективно с проблема. И вашата застрахователна компания ще изисква професионалист с експертиза и опит да работи, за да поддържа покритието на полицата.

Неправилно монтирани капандури

Ако капандурите не са монтирани правилно, представляват опасност от теч, която търси място, където да се случи. Проблемът в повечето случаи не е покривният прозорец сам по себе си; това са компонентите, които създават проблемите. Много от течовете идват от монтажника, който не следва указанията на производителя за инсталиране на капандури, където започват проблемите. За да смекчи проблема, изпълнителят на покриви ще трябва да отлепи облицовката – алуминиевият фурнир, който покрива стъклото – и да добави подложка за защита. Когато облицовката се постави отново – създава се водонепропускливо уплътнение – което спира бъдещите течове да причиняват проблеми. Ако на Вашия покрив са монтирани няколко капандури, има смисъл да ги промените отново.

как да поправите течовете на покрива въз основа на причините

От 151® можем да разрешим проблемите Ви

Няма значение дали имате нужда от ремонт на течове на покрива на търговски или жилищни сгради при спешна или обща поддръжка. Знайте, че ние в 151® сме до Вас. Ние предлагаме най-добрите ремонти на покриви в страната и нашият ангажимент към Вашето удовлетворение е от първостепенно значение във всичко, което правим. Когато оценим Вашите проблеми, ние ще предоставим документални доказателства, за да демонстрираме проблема и нашите решения за разрешаване на проблема. След като работата приключи, ние ще добавим гаранция за продукта и изработката, за да покажем, че стоим зад нашата работа на 100 процента.

4.6/5 - (198 votes)