Често задавани въпроси

От началото на Ноември 2014г. този телефонен номер беше закрит поради неинформираността на нашите клиенти, че този номер не е импулсен, и в по-голямата си част обажданията са на мобилните телефони.

Това е универсален, лесно запомнящ се стационарен номер за цялата страна, като обажданията от стационарен номер се таксуват на стойността на един градски разговор, а от мобилен – според тарифния план, без допълнително таксуване или импулси.

Имайки предвид, че често пъти обаждането към номер започващ с 0700 подлудява клиентите, в сайта има посочени и мобилни номера за връзка с нас или заявка за специалист.

Необходимо е единствено да се свържете с нас и да подадете точен адрес и подробности за желаната от Вас услуга. Наш техник ще бъде при Вас в уговорения ден и час с необходимите инструменти за изпълняването на дейността.

Като доказана и специализирана фирма в своята област ние винаги даваме гаранция на нашите клиенти за поетите ангажименти – ремонтни или монтажни. Гаранционните срокове зависят от вида на услугата, за повече информация вижте тук.

Когато се използват услугите на реномирани фирми, вероятността да бъдете подведени е в пъти по-малка от случаите, когато повикате напълно непознат специалист – електротехник или водопроводчик, с взет телефон от анонимна обява или уеб-сайт и при евентуална рекламация за извършения ремонт няма как да си потърсите правата от компетентните органи.

Да, всички цени, посочени в този уеб-сайт, са актуални и реални, без подвеждащи условия и в никакъв случай ремонтът или монтажът няма да Ви струва повече от договореното заплащане.

Важно е да обърнете внимание, че нашите цени са с включен ДДС и без допълнителни такси за посещение, транспорт или аварийна ситуация.

Стараем се да водим гъвката политика с нашите бъдещи и настоящи клиенти, като за по-големи обеми на работа или специфични ремонтни и монтажни дейности се договарят индивидуални цени.