Ценовата ни политика е уникална и често наши колеги взаимстват от нея. С течение на времето сме разбрали, че едно от основните ни предимства е именно предварителното ценообразуване, с което се информира всеки наш клиент още при посещението си в сайта ни.

Цените, на които изпълняваме предлаганите от нас дейности, са видими за всички наши настоящи или бъдещи клиенти. Изпратен от нас специалист - електротехник или водопроводчик трябва да Ви обясни всички възможни опции за изпълнение преди стартиране на работния процес.

По този начин Вие знаете цената предварително и тази цена няма да се промени впоследствие. Така Вие ще бъдете спокойни, като знаете, че няма да бъдете изненадани накрая!

За хотели, строителни обекти, здравни заведения и други с големи количества цените се договарят индивидуално.

Ценови листи за 2020 година

електро услуги цени

Eлектро услуги - Ценова листа за предлаганите от нас електро дейности - изграждане, монтажи и ремонти на слаботокови и силнотокови електроинсталации в София от квалифицирани електротехници на фирмата.

вик услуги цени

ВиК услуги - Ценова листа за предлаганите от нас ВиК дейности - изграждане, монтажи и ремонти на ВиК инсталации в София от квалифицирани водопроводчици с необходимото образование, стаж и опит.

отпушване цени

Отпушване на канали - Ценова листа за предлаганите от нас дейности по отпушване на тръби и канали, ръчно и машинно с професионална техника и инструменти.

откриване на течове цени

Откриване на течове - Ценова листа за предлаганата от нас термографска диагностика за откриване на скрити течове без къртене с професионално оборудване - Flir®.