Смяна на хоризонтални щрангове

В основата на хоризонталните щрангове стоят 3 броя тръби, като първата се грижи за студената вода, втората за топлата вода, а третата за циркулацията. Този тип щрангове е разположен в подземията (мазетата) на сградите и са разположени хоризонтално. Ако слезете в подземието на жилищния блок или кооперацията, ще видите тези тръби на тавана, където е тяхното място.

Хоризонталните щрангове служат за снабдяване с вода от абонатната станция до целия жилищен вход. Те играят ключова роля за разпределението на водата и захранването на дадената сграда. Ако не е правен ремонт на тръбите през последните 15 години, то те могат да доведат до много главоболия, сред които са влошеното качество на водата и трудното ѝ достигане до последните етажи. Ето защо смяна на хоризонтални щрангове се препоръчва за блокове и институции.

За да постигнете качествена подмяна на щрангове, може да използвате нас от 151®, защото имаме необходимата подготовка да извършим висококачествен ремонт на тръбопровода. Занимаваме се със смяна на щрангове от много време насам и сме предлагали най-добрите опции за клиентите. Днес работим на достъпни цени, както ще се уверите, ако наемете нашия екип.

Изпълняваме пълната гама от водопроводни услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа

На първо време се извършва демонтаж на старите хоризонтални щрангове във входа на блока, в който живеете или на административната сграда, в която работите. Следва изграждане на нова хоризонтална инсталация, която ще предложи по-стабилни кранове и полипропиленови тръби, които не подлежат на ръжда и амортизация. Това са основните стъпки при началото на ремонта.

Екипът на 2one.bg ще добави монтиране на модерни кранове, укрепване със скоби и шини, полагане на изолация за тръбите и не на последно място почистване и изхвърляне на отпадъците след ремонта. Основната идея е да се изградят хоризонтални щрангове, с чиято помощ водата да захрани сградата и потребителите да нямат никакви проблеми с този вид ВиК инсталация.

Какви се цените и сроковете за подмяна на щранговете?

Обикновено смяната на хоризонтални щрангове от 151® не отнема повече от един ден, а цената се определя, след като се извърши предварителен оглед на обекта. Гаранцията за монтажа често надхвърля 15 години, така че можете да бъдете спокойни за функционирането на новия тръбопровод за дълги години напред. Тук трябва да отбележим, че дори след изтичането на гаранционния срок, новите хоризонтални щрангове ще работят без да създават главоболия.