Направа на хидроизолация на тераса

Екипът на 151® предлага хидроизолация на тераса. Хидроизолацията е от съществено значение за това помещение, така че не си позволявайте да я оставите без  това. Хидроизолирането на покривна тераса например може да бъде изпълнено по различни начини, например с двоен хидроизолационен детайл, предназначен за покриви, намиращи се над обитаеми помещения.

Терасата е непрестанно изложена на неблагоприятни влияния. Върху покривните тераси влияние оказват няколко различни вида фактори, сред които са дъжд, индустриални газове, слънце, вентилация и отопление на сградите, постоянната човешка дейност и т.н. Всеки от тях е в състояние да причини най-различни поражения от всевъзможно естество, които да станат причина за проникване на вода в част от жилищните помещения.

При изпълнението на специфичното помещение покривни тераси от  изключителна важност са детайлите, налични при връзките със стените и бордовете, отводнителните системи и т.н. Важни детайли са и коминните тела, както и окабеляванията и др., които имат отношение към така необходимото правилно хидроизолиране на покрива. Употребата на подходящи продукти и различни системи може да разреши евентуалните бъдещи проблеми, които може да се появят в тези области.

Комбиниране на хидроизолация с топлоизолация

Употребяваните системи за хидроизолиране на специфичните покривни тераси би трябвало да предоставят решение и за вграждането на топлоизолационни плоскости в тях. По този начин едновременно може да се решат както и хидроизолационните задачи, също така и да бъдат предпазени помещенията под покрива от потенциалното прегряване през горещите месеци и изстудяването през студената част от годината.

Проблеми при полагането на плочки на открито

Плочките представляват финиширащ слой на покривна тераса. Те предполагат голям брой рискове, които са свързани с тяхното полагане на открито и с изпълнението на хидроизолационните работи, които ще се правят под тях.

Формиране на цена

Цената се образува индивидуално, така че, ако имате нужда от хидроизолация на терасата, не се колебайте да се свържете с екипа на 151®. След оглед на място ще Ви дадем индивидуална оферта. Тя зависи от много компоненти, затова не посочваме конкретна стойност предварително. При всички положения офертите, които изготвяме, са едни от най-добрите, които могат да бъдат открити на пазара. Изберете 151®!