Направа на хидроизолация в баня

Хидроизолирането е един от най-съществените етапи при изграждането на всяка баня. Поставеният слой хидроизолация би могъл евентуално да спре проникналата влага под плочките. Хидроизолационният разтвоар е специфичен. Работи безотказно и бригадата на 151® работим с него професионално и безупречно.

Важният разтвор се нанася с баданарка, а съществуват и критични зони, в които се полага и хидроизолационна лента. Както и останалите строителни работи, и този тип дейност си има своите специфики. Майсторите от фирма 151® имат богат опит в сферата, така че отлично знаят какво и как трябва да бъде направено.

Във всяко жилище съществуват такива помещения, които постоянно са подложени на неимоверна влага и друг тип въздействия от вода. Най-често това са баните, душ кабините, а понякога – и тоалетни, кухни, перални помещения, санитарни помещения и др. Обикновено те всичките са декорирани и са облицовани с най-различни видове плочки. Сами по себе си обаче те далеч не осигуряват необходимата хидроизолационна защита, а това превръща полагането на хидроизолация в задължителна мярка под облицовката. Изискванията към нея са най-вече да е устойчива на постоянната влага, с която ще се сблъска и да е сигурна. Освен това е добре да бъде еластична. И, последно от списъка, но не и по важност – трябва да се обработва и да се полага бързо и качествено. Ако не бъде направена, съвсем скоро проблемите с влагата ще започнат и просто няма да имат край. Потърсете професионална помощ от 151®, за да сте сигурни, че имате качествена изолация в банята.

Какво причинява проникналата зад плочките влага?

Ако зад плочките проникне влага, това би довело до редица проблеми. Елементите на съседните помещения и всичките стени ще бъдат просмукани с влага и така ще се благоприятства развитието на мухъл, микроорганизми и плесени. Покритията по таваните, стените и подовете започват постепенно да се разрушават. Също така се появяват неприятни миризми и потъмнявания по стените на съседните помещения. С течение на времето домът губи от своя естетически вид, а още по-лошото е, че жизнената среда в него става нездравословна и некомфортна.

За да няма подобни проблеми във вашия дом, обърнете се към 151®, за да хидроизолираме банята Ви.