Изпълнение на фаянс и теракот в София

Ако се интересувате от поставяне на фаянс и теракот, то ние от 151® предлагаме качествени и евтини услуги. Полагаме плочки на подови настилки и тавани, като даваме гаранция за свършената работа. Освен това правим изравнителни замазки и мазилки, за да останете доволни от крайния ефект. Работим в екип и действаме на най-високо равнище.

Тези, които искат качествена подова на настилка за баня или кухня, могат да се доверят на нашите топ предложения. Поставяме плочки и на стени, с чиято помощ даваме завършен вид на вашите помещения. Ние ще ви консулитраме кои са най-добрите решения и материали, за да осигурим красота, устойчивост и комфорт във вашите апартаменти, къщи, вили, офиси и т.н.

Работим с висококачествени материали, лепила и инструменти, с чиято помощ довеждаме задачите до пълен успех. До този момент сме поставяли фаянс и теракот в множество обекти и всички собственици са останали доволни от изпълнението на трудовите ни задължения.

Фирма 151® е експерт в поставянето на настилки и изграждането на стени. Ние знаем как да поставим фаянс и теракот в помещенията ви, така че материалите да предоставят дълготрайност, устойчивост на влага и други проблеми. Ето защо е по-добре да разчитате на една комплексна услуга, която ще ви предложи ударна доза комфорт за много години напред.

Освен това даваме и гаранция за работата ни. Ако плочките се отлепят дни или седмици, след като сме ги поставили, то можете да се възползвате от безплатна сервизна помощ. Тук обаче ще вметнем, че до момента не е имало рекламации и оплаквания от клиенти. Реагираме бързо на вашите повиквания и пристигаме у Вас за извършване на безплатен предварителен оглед.

След като се запознаем с обекта и неговите нужди започваме с поставянето на фаянс и теракот там, където имате нужда. Стараем се да приключим задачите си бързо, но не бързината е водеща при нас, а качественото изпълнение на възложената ни работа. Съобразяваме се с всички ваши претенции и няма да си позволим да влизаме в излишни спорове с клиентите.

Вие избирате дали ще заложите на теракот за пода и фаянс за стените в бани, тоалетни, кухни и други. Що се касае до цените за поставяне на плочките, то те са съобразени с квадратурата ви. Повече информация можете да получите, ако се свържете с нас чрез позвъняване по телефона.