Как може да ни помогне термографията при скрити течове

Често се случва да възникнат течове от водопровод и канализация. Те могат да бъдат определени като най-често срещания битов проблем, който е свързан с експлоатацията на жилища. Течовете са едновременно неприятни, така и опасни. В състояние са да разрушат както имущество, така и да навредят сериозно на здравето ви.

Имаме възможност да открием всякакъв тип скрит теч – под почва, бетон, в баня или друг  в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Благоевград на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа

Най-често срещаната причина за теч е некачествено изпълнение при строителство, при ремонт или при извършване на преустройство на ВиК инсталацията. Да бъде идентифициран такъв теч често може да се окаже изключително трудно или даже невъзможно с просто око, а причината обикновено е, че човек вижда само последствията от теча. Такива могат да бъдат петна, подутини по боята, ронеща се мазилка или пък подгизнал окачен таван. Няма как обаче да се забележи източникът на тези проблеми. Със сигурност обаче и не бива да оставите нещата така. Течът трябва да бъде открит.

Вариантът е един – обърнете се към специалистите от 151®, които извършват тази дейност качествено и професионално. Не се колебайте да се свържете с нас.

Съществуват редица методи за откриване на скрити течове, но много от тях са стари и не достатъчно ефективни. Един от най-добрите варианти е термографията. Екипът ни разполага с нужната техника и специалисти с достатъчно компетенции. Прилагаме този съвременен метод за откриване на течове, който не изисква никакво къртене.

Висококачествената ни съвременна апаратура ни позволява да следим разлики в температурата на обекта, като те могат да бъдат дори само в рамките на десети от градуса. Колкото и да са малки, апаратите ни ще ги доловят. Чрез възможностите на инфрачервената термография източникът на теч бързо ще бъде открит от нашите професионалисти. Няма да се налага да се разрушават стени или пък подови настилки – методът е изключително щадящ. Ние ще ви посочим къде точно се намира проблемното място, като бихме могли да се заемем и с ремонтирането му.

Защо да изберете нашите услуги?

Винаги се стремим да предоставим качествено обслужване на клиентите си и те да останат доволни, като за целта винаги сме в течение с новите тенденции и методи.