Опитна фирма за термография на предприятия

Термографията е нов, добър и съвременен метод за установяване на температурни разлики. Служи за помощ при много дейности. Предпочитан е, защото с него се работи с абсолютна лекота. Използват се инфрачервени лъчи. Така се забелязва разлика в цвета на по-сухите и по-влажни места, както и когато има температурна разлика. Дори и разликата в температурата да е съвсем минимална, тя отново е видима за модерните термографски камери.

Имаме възможност да извършим професионална термография на вашето предприятие, сградния фонд, пещи и други съоръжения в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Благоевград на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа

Тази технология може да бъде полезна в редица случаи и то не само за дома и офиса, но и в предприятия от всякакъв тип. Тя може да послужи за откриване на скрити течове, за установяване на места, през които се губи част от топлината, а също и проличават местата, предразположени към влага и мухъл.

Ако сте собственик на предприятие, идеята за термография на сградата е отлична. При всички положения такова обследване ще е полезно. Ако искате да бъде извършено и във вашето предприятие, трябва да се обърнете към фирма, специализирана в тази дейност. Такава е 151®.

Термографията е отговорна задача, която може да бъде много полезна. Ако искате да е от полза и за вас, трябва да бъде извършена професионално.

Нашият екип е най-добрият възможен избор, когато става дума за такава диагностика. За да бъде извършена ползотворно, основните фактори са два – добро оборудване и професионалисти с богат опит и умения. Когато ние изпълняваме задачата, всички тези фактори са изпълнени. Специалистите ни са висококвалифицирани. Множество пъти са извършвали подобна услуга и това в комбинация с практическите знания ги кара да са в състояние по възможно най-добрия начин да се ориентират в ситуацията, без да губят излишно време. Техниката, с която разполагаме, е отлична, съвременна и ефективна.

Цена за извършване на услугата

Конкретна цена ще можем да ви съобщим, когато наш специалист дойде на място, за да ви направи оглед. Сформирането й зависи от редица фактори. Със сигурност обаче цените, които предлагаме ние, са едни от най-добрите на пазара за извършването на този тип услуги. И още един особено важен фактор – това е инвестиция, която със сигурност многократно се изплаща във времето.