Термография за загуба на топлина

Термографията представлява модерен, съвременен метод за обследване на температурни разлики. Извършва се с помощна на инфрачервени лъчи и служи за различни предназначения, едно от които е установяване на загуба на топлина.Също така,чрез Термографията могат да се открият скрити течове в бани.

Имаме възможност да открием злоупотреба и кражба на топлина с термокамера в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Благоевград на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа

Енергийната ефективност е особено важна най-вече през зимата. Тогава е необходимо да отопляваме жилището си, но това не е достатъчно, за да ни е топло и комфортно през студените зимни месеци. Нужно е също така топлината да бъде задържана. Така не само, че помещението ще се топли по-бързо, но и ще може да достигате до желаната температура далеч по-бързо. По този начин можете и да пестите пари от отопление.

Проблемът със загуба на топлина е сериозен и често срещан. Има много методи, с които може да бъде отстранен. Това може да се случи много лесно. За целта обаче трябва да се установи мястото или местата, през които „излиза“ топлината. Има логични места, но често се случва те да бъдат уплътнени и все пак загубата на топлина да продължава.

Най-добрият метод, с който можете да установите къде се губи топлината и да я задържите след това е използването на термографията. Ако имате този проблем и се нуждаете от извършването на услугата, свържете се с представител на екипа на 151®.

Защо да изберете нас?

След като ни се обадите и ни информирате от каква услуга имате нужда и мястото, на което трябва да дойдем, ще пристигнем във възможно най-кратки срокове. Разбира се, това ще се случи в подходящо и удобно за вас време. Ще пристигнем с нужното оборудване и с негова помощ в комбинация с компетенциите на нашите специалисти бързо ще установим и ще ви посочим къде се крият причините за загубата на топлина. Така ще имате възможност да ги отстраните и много по-лесно и икономично да отоплявате жилището си.

Задачата не е трудна за изпълнение, когато изпълняващите я са наясно с принципите. Но оборудването е много важно! Не всяка фирма разполага с такова, така че не се колебайте изобщо с решението си да ни се обадите и да извършим диагностиката.