Фирма за смяна на ел инсталация в София

Специалистите на 151® предлагат услугата смяна на ел инсталация. Извършваме услугата бързо и професионално, така че можете да ни се доверите без никакви притеснения и колебания.

Изпълняваме пълната гама от електрически услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа

Смяната на старата ел инсталация с нова такава има редица предимства. Помислете си само, че с течение на времето започвате да включвате все повече електроуреди на брой. Така старата електрическа инсталация постепенно започва да се затруднява, а това от своя страна води до натоварване на мрежата и до появата на редица аварии.

Работата по подмяна на ел инсталация е доста специфична задача. Най-добре се свържете с професионалистите, работят в нашия екип, за да сте сигурни в добрия краен резултат. Самоинициативите може да доведат до различни травми и даже до потенциален риск за живота.

Основна задача на електротехниците е да подготвят най-добрата за съответното място схема на ел инсталацията. Единствено по този начин ще получите необходимата ви функционалност и ще може да употребявате по-голям брой електроуреди, без да се стига до рискови ситуации. Помислете и за подмяна на старите бушони с автоматизирани прекъсвачи. Така ще си осигурите още повече сигурност.

Ключове и контакти

Освен за подмяна на електроинсталацията, трябва да помислите и за контактите и ключовете в дома ви. Предлагат се множество модерни решения. Това е нещо, което неотменно съпровожда изграждането на нова ел инсталация в едно помещение.

Защита срещу токов удар

За да осигурите максимално  предпазване на новата електрическа инсталация, поинтересувайте се и за поставяне на защита срещу токов удар. Тя се монтира на таблото с бушоните. Може също да закупите ново ел табло, което да е с вграден предпазител.

Изпълните ли нашите съвети, със сигурност ще се радвате на по-добро качество на вътрешната инсталация. Дълги години по нея няма да възникват никакви повреди.

Старите ел инсталации със сигурност не са добро решение и причината е, че крият опасности. Не чакайте проблемът да настъпи, предотвратете го. С нова инсталация ще можете да си позволите да ползвате едновременно толкова уреди, колкото ви трябват. Специалистите на 151® могат да се заемат със задачата и ще я свършат качествено и бързо.