Смяна на водопровод от опитни водопроводчици

Смяната на водопровод не е от най-често срещаните ремонтни дейности, но понякога се налага да бъде изпълнена. Поради тази причина ние от 151® сме готови да се нагърбим с тази важна задача, която ще осигури по-голяма функционалност във вашето жилище и в същото време ще предотврати неприятни щети свързани с наводнения и други подобни проблеми.

Подмяната на тръбопровода се извършва, когато налице са стари и корозирали тръби. С монтажа на новия тръбопровод ще направим вашите бани и кухни по-комфортни и безопасни. Имайте предвид, че в много от случаи, именно остарелият водопровод става причина за по-големите сметка за вода, мръсна вода, наводнени апартаменти в съседство и тем подобни.

151® разполага с необходимия опит и инструменти, за да извърши смяна на водопровод по-бързо, отколкото сте очаквали. И не мислете, че бързината на работата ни, е за сметка на качеството. Тъкмо обратното, действаме енергично, а крайните резултати са повече от добри. И, за да ни имате пълно доверие, ще ви дадем гаранция за качествено изпълнената задача.

Изпълняваме пълната гама от водопроводни услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа

Смяната на водопроводните тръби не е лесна задача и изисква намесата на специалисти. Последните ще подменят водопроводните свръзки в дома ви със съвременни тръби, които предлагат повече здравина и устойчивост. Обръща се внимание на тръбите и фитингите, като се търсят най-добрите решения. В това отношение ние от 151® не допускаме грешки.

Ремонтната дейност започва със спиране на водата, демонтаж на старите и монтаж на новите тръби. Естествено, в добавка влизат специални методи за закрепване, изолация и други. Всичко се извършва постепенно и след края на работата се прави тест на новите водопроводни тръби, който има за цел да установи как работят те, и дали се намират в пълна изправност.

От голяма важност е прецизното взимане на размери между разстоянията на тръбите за топла и студена вода. За целта се спазват точно определени правила, така че ремонтът да завърши с успех. Не ви препоръчваме да се опитвате да сменяте водопровода сами, защото това крие куп рискове. Оставете това задължение на опитните специалисти, а те ще действат решително.

Потърсете качеството... Изберете нас!

Ние предлагаме смяна на водопровод, като основната ни цел, е да подобрим живота в дома ви. Работим неуморно, защото знаем, че от водопроводните тръби зависи качественото функциониране на най-важните помещения в жилището ви. Повече информация за услугите и цените, които предоставяме ще откриете в нашия сайт и ще очакваме вашите обаждания.