Фирма за освежаващ или довършителен ремонт на хол в София

151® предлага ремонт на хол. Това е любимото ни помещение, защото е най-уютното, най-шумното и най-просторно. Обикновено всеки копнее за красив хол, с хубави тапети, подово отопление, изящен полилей. Мебелите да са качествени и подбрани с вкус, да е топло и комфорно. На пръв поглед това не е нещо недостижимо.

Какво обаче се случва, ако таванът е прокапал, по ъглите има плесен, подовото отопление дава фира? Мечтаната гледка се изпарява, настроението Ви се скапва. Защото знаете, че идва време за ремонт на хол.

Всеки ремонт на хол се състои с изправността на всеки детайл – от това зад стените до това пред тях. Ние работим комплексно и можем да Ви сътрудничим за сканирането на кабели и тръби зад стените. Можем да направил инспекция на цялото жилище, да Ви информираме къде протича ток, къде да внимавате.

След това проследяваме изправността на контактите и където се налага или искате, Ви правим нови. Професионалният ремонт на хол не може да мине без изолация на стените, без поставянето на красиви таванки. Ако не можете да се ориентирате кои строителни материали са качествени, ние ще решим и този проблем. От Вас се изисква да подберете желания вид и дизайн на облицовката. Да не пропуснем богатия асортимент от тапети. Вече няма домакинство, което да е лишено от възможността да избира от добро – по-добро. Тапети, латекс – за всекиго по нещо. В зависимост от желания от Вас резултат избирате сами.

При ремонт на хол или други помещения често клиентът предпочита да поправи наличните мебели, отколкото да купи нови. Това не е учудващо, нито е глупаво, защото всеки желае да спести харченето на излишни пари. Напълно подкрепяме практичните домакини. Ние можем да Ви помогнем с освежаването на старото обзавеждане, като Ви насочим към наши колеги или сами поемем случая. Секции, витрини, кресла и дивани. И сами знаете, че са на ръка разстояние.

Предлагаме Ви ..

Конкурентни цени, качествено положен труд. Неуморна работа, изпълнение на сроковете по договорка. Осигуряваме Ви някои от нужните строителни материали, информираме Ви за промо цени в магазините. За по-мащабни проекти предлагаме отстъпки по споразумение.

Ако сме Ви станали симпатични и искате да се свържете с нас, можете да го направите много лесно. Ние отговаряме денонощно на Вашите обаждания, e-mail-и. следим за Вашите запитвания, обслужваме Ви на място в офиса.

Надяваме се, че ще направите точния избор и следващия ремонт на хол ще бъде именно във Вашия дом.