Фирма за ремонт на тераса в София

За никого не е тайна, че терасата е подложена на всякакви климатични условия, което предразполага към прецизен подбор на материали при извършването на ремонт. Ето защо, ние от 151® сме готови да предложим най-добрите продукти за извършването на ремонтни дейности на тераси на апартаменти или къщи. Но нека споделим как можем да ви помогнем.

Нашата фирма извършва всякакъв вид ремонт на тераса. Вие можете да изберете от пълен пакет с услуги, които включват: лепене на плочки, поставяне на парапет, нови мазилки, боядисване, хидроизолация и така нататък. Екипите ни работят енергично, за да дадат завършен вид на балконите. До този момент много клиенти останаха доволни от нас.

Много строителни фирми обещават качество при ремонт на тераса, но малко могат да се похвалят с наистина оригинални и издръжливи материали, които да вкарат в експлоатация. Ние не правим компромис с качеството и предоставяме възможност да ремонтирате терасата си, като действаме с вносни продукти на високо равнище. Всичко това ще видите с очите си.

Изпълнявайки мисията ремонт на тераса, ще Ви предложим дългосрочна гаранция, с която да се чувствате спокойни. Ако след нашата намеса се появи теч, боята избледнее, а парапета се счупи, то следващата ни намеса ще бъде напълно безплатна и ще отстраним всеки проблем. За щастие до сега не сме получавали рекламации, което говори за нашата прецизна работа.

Каква е цената на нашите услуги?

Според това какъв ремонт на терасата ще изберете, се определя и съответната цена. Добрата новина е, че при нас няма да срещнете скрити такси, надписани сметки и тем подобни. Всичко е прозрачно и ясно, за да съхраним добрите си отношения с вас клиентите. Цените за отделните ни услуги можете да видите тук в уебсайта на фирмата, и да се свържете с нас.

Не искаме да звучим нескромно, но до този момент малко наши конкуренти, са предложили толкова достъпни цени за ремонт на балкони и тераси. Отличният баланс между цена и качество, който 151® Ви предлага, със сигурност ще удовлетвори всяко ваше желание. А сега нека си вземем довиждане и очакваме да се обадите на нашите телефони при необходимост.