Фирма за ремонт на спални в София

Качественият ремонт на спални трябва да превърне стаята от обикновено място за спане в сакрално място за уединение. Подобна цел изисква комплексен подход и подробен оглед на помещенията. Ако наскоро сте правили ремонт и имате нужда от доремонтиране и доосвежаване на спалнята, вероятно няма толкова за вършене. С няколко щрихи ще запълните празнините в стаята и душата си. Въпреки че не омаловажаваме новото строителство, практиката ни показва, че авариите зачестяват. Че къртенето е все по-активно, а подновяването на интериора – почти непрекъснато. И всичко това ни кара да си мислим, че причините са много и се проявяват едновременно. Дали заради качеството на строителните материали, дали невниманието и кратките срокове, но фактите са си факти. Ежедневно телефоните звънят във връзка с ремонт на спални, хол, детски стаи. Къртим, чистим, извозваме, подновяваме дограми, продухваме канали. Запушените сифони, протеклото подово отопление, дори претърсването на покриви и търсенето на кабели са услуги, които предлагаме редовно. Мултифункционални сме, което е удобство за Вас, защото откривате всичко за дома и офиса на едно място.

Ззапочваме с огледа на помещението. В зависимост от желанията и вижданията Ви правим оценка на стените. Дали са носещи, или не можем да ги бутнем. Какво има в тях – кабели, тръби – и същите биха ли правили проблеми в бъдеще. Дали ще прекарваме парно и дали за това парно има условия. Ще поставяме ли уплътнение на прозорците или ще сменяме дограмата. Бравите здрави ли са, искате ли нови патрони. Всичко от А до Я го има в 151®. Нескромната ни бригада ще извози всичко ненужно, преди това ще го изкърти. След това ще внесе нужните промени. Така в рамките на няколко дни ще разберете какво сме имали предвид под „ремонт на спални“. Уют, блясък, гарантиран срок на годност на употребените суровини и крайния резултат.

Можем да Ви сътрудничим при поставянето на таванки, с които всеки ремонт на спални има завършен вид. След това ще закачим полилея, за да избегнете досега с опасни кабели и електричество. Ще проверим дали всички контакти работят. Ще минем няколко пъти стените с боя, латекс или ще налепим тапетите. Всичко ще направим вместо Вас. Вие само ще влезете в стаята и ще легнете на леглото за пълен релакс.

Предлагаме много и разнообразни идеи за Вашия дом и жилище. От екстериорни решения, до интериорни проблясъци. С тях ще угодим на всеки каприз и вкус и ще се постараем да спестите пари. Очакваме Ви!