Ремонт на покриви във Велико Търново

Разполагаме с екипи във Велико Търново, към които можете да се обърнете когато имате проблеми с покрива си. Предлагаме както частични ремонти, демонтаж и подмяна на керемиди, капаци, летвена скара, пародираща мембрана и др., така и изграждането и монтирането на нови компоненти. Ремонтираме и при проблеми с хидроизолацията или при теч от покрива. Почистваме покривната площ, полагаме грунд и всичко друго, което е необходимо. Можете да се свържете с нашите оператори за да Ви предложат оферта или да изпратят екип на Вашия адрес, който да извърши експертно- технически оглед и да Ви консултира какво е необходимо да се направи, както и каква ще е цената за всичко това.

Ремонт на покриви Велико Търново

Вълнува ви бюджетът? Открийте ясните цени в нашата ценова листа за ремонт покриви

Изграждане на покрив с Битумни керемиди

За изграждането на такъв тип покрив се използват керемиди произведени от модифициран битум, който има в основата си стъклен воал. От едната си страна са покрити с  гранули, които могат да бъдат в различни цветове. От другата си страна имат плътно покритие от фолио. Изграждането на такъв тип покриви са все повече търсени и предпочитани, защото притежават доста завидни характеристики. Керемидите са леки, но въпреки това правят здраво закрепване една за друга и устояват на вятър до 180 км/ч. Не поемат студ и влага, а поддържат трайна температура, което пречи на образуването на конденз, на протичането на вода през тях или на това да се разширят, от което следват последици като начупване или изместване. Имат шумоизолиращ ефект. Монтират се лесно и бързо, с което се пести много време. Не изискват поддръжка след поставянето си. Може би единствено като недостатък е това, че не са универсални. Битумните керемиди не могат да се използват при направата на плоски покриви, а само при наклонени или във формата на кули.

Ремонт на покриви Велико Търново с дървена конструкция

За такъв вид конструкции обикновено се използват греди от бор или чам. С тях се изграждат покриви без главна греда или стоящи конструкции подпрени от колони и носещите стени на помещението. Имаме екипи специализирани в такъв тип ремонти. При нужда могат да сменят ребрата или обшивката на дървената конструкция. Могат да подменят части, където има изгнила и опасна дървесина или да наковат хоризонтални и вертикални летви, ако с времето са загубили стабилността си. Споделете с нас какъв точно е Вашият проблем и ние ще се постараем да Ви помогнем.

Напомняме също, че можем да извършим подмяна на улуци и водосточни тръби, които са запушени и замърсени и не могат да изпълняват правилно функциите си. Друга наша услуга свързана с покриви (плоски) е повърхностното им хидроизолиране с Течна гума. По този начин ще предпазим покритието от навлизане на дъждовна вода и от вредните UV лъчи на Слънцето. Потърсете повече информация за процедурите с Течна гума- в листата ни с услуги и там се запознайте по- подробно. Разгледайте и цените на които работим или се свържете с нас, ако имате въпроси. Очакваме Вашето обаждане!

Подмяна на улуци

Подмяна на улуци е нужна за правилното функциониране по предназначение на отводнителната система на покрива. Няма такова голямо значение видът на улуците, колкото състоянието им.

Пренареждане на керемиди

В България са известни три вида керемиди (цигли): с един улей, с два улея и турски керемиди (средиземноморски), като последните са най-стар вид, познат още от древността, и използвани предимно при изграждането на стари къщи и вили. Именно такъв тип покриви трябва да се пренареждат на всеки 4 – 5 години.

Тенекеджийски услуги

Вкъщи бихте имали нужда от тенекеджийски услуги, ако Ви предстои например замяна на улуци или претърсване на покриви. Това го можем и го правим отлично.

Хидроизолация на течна гума

За доста хора, извън строителната сфера, не е известно какво точно означава терминът “течна гума”. Ако и Вие сте от тях, тук е мястото където ще се запознаете с всички нейни качества и приложения.

Често задавани въпроси

Разбира се! Ние извършваме претърсване и ремонт на покриви във Велико Търново. Грижим се еднакво добре за жилищните кооперации, за къщите, за вилите, бунгалата и всякакви други покривни конструкции и навеси. Нашите специалисти не се страхуват от височини или че малко ще се понамокрят. Затова практически те могат да се доберат до всяко място – всеки теч, спукана или разместена керемида.

Подобно на всяка друга дейност – да. В случая отговорността е много голяма, тъй като капка по капка дъждът може да предизвика гниене на гредите, които придържат покривната конструкция. А ако това се случи, цялата сграда рискувате да се разруши.

Спецификата в случая се дължи на това, че метеорологичните условия са непредвидими. Проблеми могат да настъпят при бури, силни снеговалежи, превалявания, порои и др. И тъй като борбата с природата е безпредметна, 151® ви приканва да вземете нужните мерки, докато е време

След като ни сигнализирате, че се съмнявате за някакви проблеми, свързани с покривните конструкции и навеси, ние ще дойдем на място и ще направим нужния оглед. Можем сами да си набавим нужните материали, както и Вие да ни предоставите такива. Във втория случай качеството на свършената работа ще бъде изцяло Ваша отговорност, тъй като вложеният труд не гарантира безупречни крайни резултати, ако материалите не го позволяват.

4.6/5 - (1057 votes)