Ремонт на перални машини по домовете в София

За да работи добре, пералнята се нуждае от вода и ток. Това е сложен уред, които хората понякога подценяват, опитват се да я ремонтират сами или я оставят да работи, докато не откаже напълно. Истината обаче е, че пералнята е опасна за вас не по-малко опасна от бойлера.

Сервиз за перални

Фирма 151® се занимава с ремонтиране на всички марки перални, както и перални със сушилни и машини-сушилни!

Веднага, щом забележите, че вашата пералня не работи по същия начин, както преди, веднага се обърнете към нас. Не изчаквайте и не отлагайте. Бъдете внимателни, защото, ако има теч, може да се стигне и до късо съединение! Ако вода попадне върху двигателя на пералнята, това ще оскъпи ремонта, а може и да го направи дори

Повикайте техник веднага, когато чуете странни звуци от машината! Възможно е да не става дума лагерите за ремонт. Възможно е да става въпрос за чуждо тяло, например.

Колкото по-бързо реагирате и повикате техник, толкова по-вероятно е ремонтът, от който се нуждае пералнята ви, да е малък. Продължителността на самия ремонт също така се намалява в случай, че проблемът се отстрани на време!

Пералнята е уред от първа необходимост за всяко едно домакинство. Нашите специалисти ще се отзоват веднага, щом ги повикате. Скоро ще пристигнат на адреса и ще отстранят проблема. Всичко се случва бързо, а добрият резултат е гарантиран.

Чужди тела в казана

От чуждите тела, които често се случва да попадат в казана, помпите за мръсна вода страдат най-много. Най-често предметите са монети, винтчета, парчета от банел и др. Помпата може да изгори или най-малкото – да протече. Неприятностите може да започнат още в самия казан. Често срещана повреда на пералните е наличие на дупка в казана. Такава може да се образува от едрите монети и даже от метална плочка, която е паднала от дрехите с надпис като името на производителя например. Препоръчваме винаги да претърсвате джобовете, преди да поставите дрехите в пералнята. Почиствайте филтърната касетка, за да не се повреди помпата!