Ремонт на мокри помещения – бани и тоалетни

Ремонт на мокри помещения – бани и тоалетни – влиза в широкия спектър от услуги, които предлагаме. Ако искате само те, образно казано, да си останат мокри, ремонтирайте ги, докато е време. Ако Ви предстои тепърва да се нанасяте в ново жилище, което е само на пирони и голи стени, проблемът е мащабен. Или, за да не го наречем проблем, нека бъде предизвикателство. Голямо предизвикателство за новаците и поредния проект – за ветерани като нас. Закупили сте идеалното жилище, а сега трябва да го обзаведете. Знаем колко креативни сте на идеи и колко ограничени при осъществяването им. Реализирането на ремонт на мокри помещения – бани и тоалетни – е една от най-скъпите части. Квадратурата и изчислените по нея труд и материали, монтажът и демонтажът определят крайната цена. И ако сте с голяма баня, в която сте предвидили допълнителни удобства, пригответе се материално и психически. Няма да Ви лъжем – ремонт на мокри помещения – бани и тоалетни – е равносилно на сериозни рискове. Риск, че няма да се справите сами. Риск, че няма да постигнете желания краен резултат. Риск от наводнение, от преждевременно спукани тръби. Риск от счупени батерии и смесите, душове, дефектни или неработещи бойлери. Риск от неизправност на джакузито и ваната. Да не забравяме съседите. Ако проблемът тръгва от Вас, ще свърши у тях.

Включваме цялата суматоха около къртенето на старите плочки и подмяната им с нови. Включваме нивелацията, правилния ъгъл на оттичане на водата, фугирането. Включваме транспортирането на всички нужни материали и техника. Съдействаме Ви при избора на най-доброто на пазара, след което го монтираме в дома Ви. Под наше наблюдение докато работим са контактите, тръбите, тяхното свързване. Правим измервания на стените, запушваме пукнатини с потенциал да се разширяват. Ако сте сигнализирали за теч, сканираме стените и установяваме мястото на проблема. Ако можем да избегнем къртенето, правим го. Ако не можем да го избегнем, къртим само там, където е крайно належащо. След това ще съберем отпадъците и ще ги извозим.

Предлагаме лепене на тапети в банята и тоалетната, правенето на прозорци в стените или тяхното зазидане и измазване. С две думи – предлагаме всичко за Вашия ремонт на мокри помещения – бани и тоалетни.

Финално

Предлагаме конкурентни цени, изготвяне на планове и проекти, предлагаме идеи и оферти. Все някоя ще се понрави и на Вас. Все някоя ще е угодна и на Вас. Свържете се с нас и ще се убедите в това и сами.