Фирма за ремонт на кухня в София

Да направиш ремонт на кухня означава да се погрижиш от първата плочка до последното копче всичко да е наред. Това е помещението, в което стоим най-дълго време, когато сме си вкъщи. Там готвим, там се храним, там си разказваме как е отминал денят. Някои домакинства са ги пригодили за посрещане на гости и следобедна дрямка. Други гледат сериали от сутрин до вечер. Но когато чешмата капе, а пералнята не е нивелирана и наводнява всичко, до дрямка и филми не се стига. Ние се грижим за ВиК-инсталациите, за проектирането, демонтажа и монтажа на тръбите. Ние осигуряваме вода за питейни нужди и почистени канали за отпадните води. Сифонът например се запушва най-редовно, когато се готви. Аспирацията не винаги е в изправност и неприятните миризми се всмукват в мебелите и дрехите Ви. Шкафовете се счупват, пантите – изкривяват. Някои прозорци не могат да се отварят, през други чувате настроенията на вятъра вън. В някои от краищата на тавана има отпрани таванки, други са се издули в средата, а шпакловката личи от километри. Искате касата на вратата да стане по-широка или да я стесните. Или да замените старата соц-мивка с нов плот. За реализацията на всички изброени или други идеи можете да се доверите на нас.

Кухнята не е като другите помещения в жилището. Окабеляването в нея е най-сериозно, ако се загледате, ще видите многобройни контакти. Там концентрацията на ел. уреди е най-голяма, а квадратурата не е от най-големите. Когато се нанасяте в ново жилище, винаги гледате първо кухнята, банята, тоалетната и спалнята да позволяват да се живее. И едва след това се замисляте за останалите помещения – хол, домашен офис, детска, коридор. Това е така, защото естественият ход на живота зависи от това дали сме се нахранили и отпочинали. В противен случай не сме продуктивни и полезни. Затова сме убедени, че и Вашият ремонт на кухня Ви е важен. 151® ще Ви помогне.

А ние сме…

151® е фирма, предлагаща не само ремонт на кухня. Ние предлагаме комплексно обслужване на големи и малки домакинства, на бизнес сгради и кооперации. Ние сме експерти в сферата на различни дейности. Такива са например ремонт на хол, ремонт на мокри помещения, ремонт на спалня. Предлагаме демонтаж, монтаж и ремонт на ВиК-системи, инспектиране на стени с цел намиране на тръби и канали. Работим с договори и фактури. За максимално кратки срокове и с максимална скорост, която не ощетява крайния резултат.