Добри електротехници за ремонт на ел табло в София

Когато ел таблото ви е за ремонт, без да се колебаете можете да се доверите на 151®. Забележите ли миризма на изгорял кабел, в случай, че видите пушек или пък ако се появи прехвърчане на искри, при зачервяване на предпазителите или други части от ел таблото, ако при допир капака или предпазителя е горещ или често се случва да горят предпазители, тогава определено се нуждаете от ремонт на таблото. Ремонтът на ел табла понякога се оказва лесен за разрешаване, но в други случаи се налага да се смени ел таблото.

Изпълняваме пълната гама от електрически услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа

Извършва се почистване, а след това и профилактика на кабелните връзки. Част от т.нар. обувки се подменят или пък се монтират при окислените кабели, прави се почистване на шини и тоководещи части и се извършва  притягане на всички електрически връзки, като целта е да се установи добър контакт. По време на ремонта се сменяват цели предпазители и мостове. Налагат се и профилактични ремонти, като при тях се подменят цялостно възли в ел табла, например релета, контактори и даже електромери.

Компанията предлага на клиентите си професионални електро услуги. От каквато и точно услуга да имате нужда, тя ще бъде извършена от професионален и опитен ел техник. Ще ви посети на място, ще извърши диагностика на аварията и ще ремонтира ел таблото. В готовност сме да извършим и подмяна на ел табла и да сменим стари ел табла с нови такива.

Професионален електротехник за ел услуги

Извършваме ремонт на ел табла се извършва само от електротехник, добре запознат с условията на електро безопасност. Ел таблата са най-натоварената единица в която и да било електроинсталация. Срещат се в апартаменти, къщи, офиси, работилници, магазини и въобще – навсякъде, където е налице електрическо захранване. Ел таблата могат да се разделят на доста на брой основни видове, а след това – и на подвидове. Те се делят основно по напрежение, по начин на монтаж и по предназначение. Ел таблата съдържат автоматика и електро апаратура, която в един момент – било то рано или на по-късен етап, стига до повреда. Това важи за електромери, часовници, релета, контактори, предпазители, контролери, шини и защити.