Фирма за ремонт на детска стая в София

Ремонт на детска стая е едно от най-приятните занимания за хора като нас. Работата буквално е игра, а вътрешният интериорен дизайн провокира към творчество и креативност. Когато говорим за ремонт на детска стая, ние тръгваме дори от малко по-далеч. Може би не знаете как да разпределите помещенията в новото жилище. Може би се колебаете дали изложението на стаята е подходящо. Ако започвате от нулата, не се колебайте да се допитате до мнението на професионалистите. Такива сме и ние от 151®.

Децата имат нужда от пространство, в което да растат здрави и щастливи. Но Вашето внимание е отклонено леко встрани. Вие искате да е безопасно, да няма остри ръбове, да не се пързаля. Секциите да са стабилни, леглата – да издържат на скачане върху тях. Като всеки родител, предпочитате да заложите на практичното, но не искате да осакатявате мечтателната душа на детето си. Комбинацията е лесна за реализиране. И приятна.

Разбира се, дали като ни потърсите имате конкретно оплакване, или просто поверявате дома си на майстори. Дали има причина, довела Ви при нас, или нямате време да се занимавате с ремонти. И в двата случая ние ще откликнем. Другото, което има значение за нас, е разположението на стаята. На каква основа е, има ли наличие на подпочвени води, шахти в съседство. Дали е бетон, гредоред, тухла. Дали е първи етаж, среден или тавански. Огрява ли се от слънцето през целия ден или е студено. Каква квадратура е и ще има ли нещо по-специално около ремонтирането ѝ. Всичко това може да ни насочи както към това, което предстои, така и към първоначалната подготовка. За Вас – ремонт на детска стая, за нас – строителна площадка. Влизаме в кутийка, излизаме от стаята на приказките Ви. Или от мечтите на Вашето дете.

Ако се върнем няколко десетилетия назад, ще потвърдим, че тогава нямаше такъв асортимен и достъп до строителни материали. Нямаше богат избор на тапети, на детски мебели. Анимационните герои бяха достъпни само от екрана. А сега на децата им се дава шанс да докосват, гледат, драскат върху любимите си персонажи. Нека не секваме удоволствието им. Нека не осакатяваме мечтите им.

Поискайте още сега ремонт на детска стая

И ние ще откликнем на часа. Ще дойдем с ролетка и усмивка, лист и химикал. Ще уточним детайлите и ще запретнем ръкави. Ще ремонтираме и демонтираме. Ще къртим и строим. А когато приключим, ключа ще Ви връчим.