Ремонт на бойлери по домовете в София

Техниците на бойлери, които са част от екипа на 151®, ще ви обслужат професионално и качествено във вашия дом или офис. Сервизът ни извършва обслужване на различни по обем електрически бойлери. Ремонтираме всякакви марки с най-различна вместимост.

Гарантираме за качеството на нашите услуги, така че можете да ни се доверите без никакви колебания.

Бързина на извършването на услугата

Бързината, с която се извършва дадена услуга, в никакъв случай не е за подценяване. Напротив, от голямо значение е. Ще извършим с максимална бързина демонтаж, ремонт на бойлер и ремонт, като това ще се случи в удобно за вас време, съобразено с ангажиментите ви!

Единственото, което се изисква от вас, е да ни е доверите. В замяна ще получите коректност,достъпни цени, бърза реакция, касов бон и фактура и спокойствие за дома,офиса или фирмата!

Ако искате да отправите запитване към нас, обадете ни се на сервизния телефон или ни пишете, за нас ще е истинско удоволствие да ви окажем съдействие и да ви консултираме.

Най-лесният и бърз начин, по който можете да заявите час за ремонт, е да се обадите на телефона ни.

Предлагаме ремонт на бойлери, като извършваме услугата на място в дома ви. Ремонтната дейност на място е с гаранция за качество на предлаганите от нас услуги.

Бойлерът е изключително важен заради нуждата от течаща топла вода. Навременното отстраняване на възникналата повреда представлява гаранция за ефективно, добро и безопасно функциониране.

Голямо удобство представлява фактът, че нашите техници посещават дома на клиента и на място поправят бойлера!

Във връзка с ремонтите, които предлагаме, извършваме още и демонтаж и монтаж на бойлери. При необходимост, ако проблемът се окаже прекалено сериозен и невъзможен за поправяне, ще ви предложим извършването и на друга услуга – смяна на бойлера.

Защо да изберете нас?

Извършваме дейността си качествено, бързо и коректно. Напълно гарантираме за високото качество на извършените от наш екип дейности. Предпоставките за извършването на безупречна работа са много. Разполагаме с всичко необходимо, което може да потрябва по време на ремонта, за да не се бавим излишно. Професионалистите ни са с богат опит, което пък съвсем улеснява задачата.